reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jeszcze 3 tygodnie i się zacznie dzień wydłużać:-)
kaama Ty dokończyć, a ja muszę zacząć świąteczne zakupy:zawstydzona/y: Nie wiem, czy się wyrobię, bo chciałam rodzicom przygotować album ze zdjęciami.
liza Ja liczę na to, że P. zrobi porządki:-p Ma 2tyg. wolnego w grudniu, to mógłby coś w domu zrobić. Marzenia...
umi P. też mnie zaskakuje, jak czasem w bluzie wychodzi, a ja w kurtce i rękawiczkach (w dłonie to mi zawsze zimno).

reklama
Hejka

A u nas mgła od rana...i siedzimy w domku i sie nudzimy

Liza zdrówka dla Hani.. a ja polecam kryminały Harlan Cobena , zakupiłam sobie 2ksiązki a wczoraj jak siadłam to całą przeczytałam tak mnie wciągnęła a ma 350 stron , takze tez lubie czytac:)

kamma ja juz tez czesc zakupiłam juz prezentów , zeby pozniej nie było na ostatnią minute, a jak Julka ???

koniczynka pozno chodzi Ci królewna spać , tak jak ktoś pisał powinnas wprowadzic codzienny rytuał godzin spania.
U nas Zuzia wstaje 7.30 , chodzi na drzemkę koło 13 i spac idzie o 20 i tak jest codziennie,

malwina Ona mi się ostatnio przestawia z godzinami snu:sorry: Przez jakiś czas jest dobrze, a potem znowu problem. To się chyba tak ciągnie od września/października.

Malwina[B/] ja też na raty zaczęłam kupować mam do obdarowania 6tkę dzieci :no: i 2jkę dorosłych, dwa prezenty już mam kupione, i teraz przymierzam sie do kupienia kilku u jednego sprzedawcy z allegro coby taniej było :tak: Dziękuje że pytasz, Julka bez zmian dzisiaj doszedł jeszcze kaszelek ale dobrze to znosi, dajemy radę. U mnie też mgła ale może wyjdziemy chociaż na trochę na podwórko, bo wczoraj cały dzień siedziałyśmy w domu. A co do drzemek to Julka wstaje 7:30-8:00 na drzemkę idzie 11:30-12:00 i o 20 przeważnie już śpi :-)

No okna umylam, firanki poprane, teraz zaslonki:-) u chlopaków tylko okno umyc zostalo i rozwiesic firanke:-) Obiad tez przyszykowalam i zaraz wstawiam bo M jak zajedzie o 13 by mial nalozone i zjadl i do pracy pojechal.....
Mój chlop tez wypada z samej bluzie teraz np na dwór, kurtke ma na sobie tylko jak jest kolo -10 na dworze;P heh...

kaamaa u Hani w pokoju Miki tez wpada do okna i jest najgorzej ubrudzone:-) tak to nie jest źle:tak:
Umi czytam "Świat nocy" autorki Pamietników wampirów - L.J.Smith, wyporzyczylam 3 czesci wiec zostaly mi jeszcze dwie a w tym jest tez to ze kazda ksiazka jest podzielona na trzy odrebne "odcinki" i naprawde wciaglam sie!!! polecam jak ktos takie filmy lubi jak zmierzch czy cos podobnego :-)
Malwina o fajnie dzieki, zapytam sie w bibliotece ostatnio zauwazylam ze mimo tego ze to wiejska biblioteka mozna sporo nowych ksiazek znalezc i ciekawych:-)

Liza ja akurat pisząc o brudzeniu okien miałam na myśli kota ;-) A ci do czytania książek w tej tematyce to mam całą sagę zmierzch, zdołałam przeczytać tylko pierwszą część, teraz może uda mi się wrócić do lektury :tak:

Kaamaa Własnie tak sobie potem pomyslalam ze Macie chyba kota i to o niego chodzilo ale juz nie wchodzilam na neta :D
U mnie zamiast kota brudzi Miki hihihihi :-)
Ja juz poogarniałam, ulozylam u Hani i Mikolaja ciuszki i dzis finisz... reszte jutro skoncze:-) podlogi pomyje na weekend...

Ale tu cisza ostatnio

Ojojoj jaki tu ruch dzisiaj:laugh2:

KasiaF to tylko się cieszyć że tak chętnie chodzi do przedszkola zobaczymy jak z moją będzie;)

Koniczynka
moja też chodziła jak chciała ale powiedziałam koniec jest bajka gaszę światło śpiewam i zasypia nie ma szaleństwa

Liza bardzo Ci współczuję;/ zawsze coś mam nadzieje że zaraz Ci się ten okres chorób skończy:D Ale się wciągnęłaś:D I do tego motorek Ci się załączył z tym sprzątaniem haha

Umi to może jakiś suwaczek z odliczaniem do wiosny?? Ja też zawsze zmarźnięta:szok:

Malwina
widzę że Twoja ma identyczny harmonogram dnia jak i moja:)

Kamma mam nadzieje że mała szybko wyzdrowieje ja na szczęście mam tylko Domkę i siostrzeńca C do obdarowania:)

Z Domki sikaniem dobrze dziś nawet na kupe ją złapałam ale nie wszystko i po południu poprawiłą tym razem w majtki;/ ale jest dobrze:)
A dziewczyny oglądałyście za małolata Czarodziejkę z księżyca?? Ja właśnie oglądając wpadłam na to na tv i mi się tak na wspominki wzięło nawet do przyjaciółki napisałam bo się razem w to bawiłyśmy a oglądałam z Domką i zaczęła krzyczeć jak się skończyły hahah

Witam, nie bylo mnie 2 dni a narabiania prawie nic:-Du nas juz 2 dzien swietna pogoda wiec spacerujemy od 13 do 15 spotkalam dziewczyne z ktora na ginekologii lezalam urodzila w sierpni i mieszka 2 bloki za mna wiec mam ju z kim spacerowac;-)dzis otworzyli biedronke na mojej ulicy bo byla remontowana i byly pampki dada po 20 zl zrobilam zapas no i przeszlismy na 4;-)
Konniczynka no troszke malutka niunia, moj ma prawie 8 kg i teraz 72 cm a spiochy na 74 robia sie ciasne:szok:
Liza, moja siostra to czytala, tak samo pamietniki wampirow i zmierzch ze 4 raz wszystkie czesci;-)
Kasiek widze ze juz coraz lepiej wychodzi odpampersowanie, oby tak dalej;-)a czarodziejki kilka dni temu oladalam az Ł mowil ze zwariowalam ale fajnie tak powspominac:-D
A co sie dzieje z Vegas i Ewi?

reklama
Kurcze ruch jak na marszalkowskiej:szok::-) Ja prawie caly dzien spedzilam w lozku.... Mam już dość z niczego brzuch mnie boli, na szczescie jutro wizyta u gina i dowiem sie co mi jest.... Mam nadzieje ze z dzidzia wszystko ok....
Mialam dzis sie wziac za sprzatanie i wszystko w martwym pkt stoi, normalnie az wam zazdroszcze z tym myciem okien itp;-) u mnie toska u Ali tak ryjem uswinila ze szok:-D

Do góry