U mnie Ala dostanie zestaw do projektowania, twestera i buty reeboki za kostke z przeceny za 70zl jej kupiłam i zapomniałam bo u młodej zostawiłam
do tego pakę ubrań jej zamówiłam w 5-10-15, powiem wam ze jest upust 20% na cale zakupy i wysyłka za free:-) w 2 dni miałam ciuszki w domu, dresy dla niej wypasione ale spodnie juz za duze a tez na 110....
Gracko dostanie 2 figurki hero factor i jeszcze mu chyba jakieś bluzy dokupię chyba na 140 z tego co pamietam
A M taka nakładkę do samochodu na siedzenie z funkcją masażu, mam nadzieję że chociaż troszkę poprawi to sprawę z kręgosłupem..
do tego pakę ubrań jej zamówiłam w 5-10-15, powiem wam ze jest upust 20% na cale zakupy i wysyłka za free:-) w 2 dni miałam ciuszki w domu, dresy dla niej wypasione ale spodnie juz za duze a tez na 110....Gracko dostanie 2 figurki hero factor i jeszcze mu chyba jakieś bluzy dokupię chyba na 140 z tego co pamietam

A M taka nakładkę do samochodu na siedzenie z funkcją masażu, mam nadzieję że chociaż troszkę poprawi to sprawę z kręgosłupem..
Ostatnia edycja:

.
), dzisiaj zrobiłam bigos... Młody mi w nocy wymiotował, a dzisiaj musiałam jeszcze na miasto jechac, więc młody zostałw domu z M. a ja pojechałam sama... Mały nad ranem ostatni raz wymiotował (samą flegmą
A to na jasełka, na wtorek, więc raczej będzie szedł to musze coś wymyślic...
Może w końcu nabrałabym sił do pisania pracy na studia, bo zostały mi na to 2 miesiące 
.