reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar u mojej koleżanki wymyślili że kupują prezenty za 5 zł i kto kupi fajniejszy:-D możesz jemu to samo powiedzieć bo przecież liczy się pamięć i drobiazg od serca a nie nie wiadomo co;-)
Vegas miałam z moim M pierwsza poważniejsza kłótnie ale wszystko się wyjaśniło, wypłakałam się w jego koszulkę i ulżyło, hormony mi wariują:-D

reklama
Snopy ja swój płaszczyk kupiłam w Realu nigdzie w Białymstoku nie mogłam znaleźć, może popatrz na allegro. Cieszę się że konflikty z M zażegnane :tak:

A co do kawy to ja piję Jacobs Velvet, czubatą łyżeczkę, dwie łyżeczki cukru i 1/4 kubka mleka pychaaa, a J to już w ogóle siekierę 2 czubate łychy naturalnej kawy i 2 łyżki cukru, raz spróbowałam i nie mogłam przełknąć straszne okropieństwo ;-)

Vegas współczuje nocki, fajnie że Martynka robi takie postępy w nocnym nocnikowaniu. U Nas jak ktoś kichnie mówi się "na zdrowie" ;-)

Dorota dużo tych prezentów musicie kupić? dla kobiet i mężczyzn w sklepach są świąteczne zestawy kosmetyków spokojnie do 20-30zł coś fajnego znajdziesz, a dla dzieci też można fajne zabawki nie drogo kupić.
Ja zaszalałam tylko z prezentem dla Julki a dla reszty dzieci zmieściłam się w 50zł na głowę i na prawde fajne rzeczy :tak:

Ja dziś się totalnie spłukałam :no: zagalopowałam się i z 1 nowego żyrandola zrobiły się 3 :szok: do tego zamówiłam na allegro kuchnię Julce i szkicownik dla Chrześniaczki J i jestem pusta ;-) mam nadzieję że do piątku dojdą :tak:

W Lidlu byly fajne chyba z mies temu ale nie wzielam... a teraz zaluje:-( za to buciki wzielam i nie zlauję no i malej pizamy tez nie zaluje:-D moze jeszcze na bazar się przejde w tyg i poszukam;-) a jak nie to allegro ale kurtki jakos mi sie nie podobaja...

Snoopy mi dziś też worek z łazami się rozwiązał:?

Dorotkar
no właśnie zaproponuj mu jeśli Ci na tym zależy chociaż ja nie jestem zwolenniczką dawania wszystkim prezentów tylko dzieciom i mężowi

Vegas fajnie fajnie a Ty się nie złość cieszyć się trzeba:p

Herbata fajnie że mała rośnie:)

Kamma to zaszalałaś z tymi żyrandolami:p Już było poczekać po świętach prezenty ważniejsze:p

Sorry że tak pobieżnie ale rozwala mnie ta luteina tylko bym płakała nie wieadomo czemu;/ Młoda śpi Ale jeszcze na w pół śpiąca powiedziała że chce siku i zrobiła. Ja chodziłam dzisiaj zła a C niesamowicie się mną opiekował chyba trzeba częściej:p

Hejka

VEGAS mój przed zaśnięciem zawsze ze 3 razy musi wstac i opróżnic pęcherz, dopiero usypia... Co do tekstów to pilnuj się pilnuj bo się zacznie... Mój mały ostatnio upodobał sobie teksty "Mamuś kochasz mnie nadal?" i "wlącz mi moją baje i będzie spokój" eh te dzieci... A 100lat jak mówi to bardzo fajnie, ucz ją żeby mówiła przepraszam, dziękuje, dzień dobry i dowidzena-mina ludzi w sklepie niezastąpiona (mój mały uwielbiał lawirowac między ludźmi i krzyczec przepraszam)

LIZA, HERBATA piszcie co u was... a nie tak cześc i papa:-p.

UMI, EWI, MŁODA a wy gdzie się podziałyście?

Mały dzisiaj mojemu M pod stołem zasnął Byli u teściowej i wrócili przed 19 (pieszo 15-20min) i mały stwierdził że schowa się mamie, i wlazł pod stół, M poszedł po drzewo, wraca a mały dalej pod stołem, patrzy a on śpi Przełożył go do łózeczka to nawet nie mruknął A wczoraj jak go kąpałam wstał w wannie i rzuca do wody butelką napełnioną po żelu i mówi do mnie "mama widziałas jak rąbnęła".
A i ostatnio przeraził się jak reklame z mikołajem wchodzącym przez komin zobaczył, i się przeraził że u nas ciągle się pali i że Mikołaj i prezenty się spalą Rozbraja mnie ten syn mój...

My dostałyśmy kartkę z życzeniami od siorki z zagramanicy, kartka wypasiona i Ali sie spodobala ja przeczytalam po cichu a ta na glos zaczeła ściemniać: "Droga Alu to ja mikołaj, wiem że byłaś grzeczna i dlatego dostaniesz super prezenty":eek: a ja do niej no papatrz a ja ślepa nie dopatrzylam:-D z kartka kladla się spać.. Swoja droga to ja jakaś zmeczona jestem dzisiaj... Może dlatego że M rano nie dał pospać;-) na gadanie od 8 mu sie zebralo... A ja juz o 19 usnelam o 20 wstałam zjadłysmy z mała pomidorowa (rosół był:-D to wykozystałam) dodałam trochę cayana bo przeziebione dalej i kurcze katar mi przeszedl:-D

Co do prezentów ja kupowałam M, małej, Gracowi i chrześnicy. Mama nic nie chciała tato też nie. Powiedziele ze maja wszystko;-) M chyba mi foremki do muffinek kupi dzisiaj cos napąknoł:-D

SNOOPY ciesz się że o 8 mu się na gadanie wzięło... Mój nie dośc że wczoraj wstał po 17 to po 2 piwkach poszedł spac z młodym o 22 (ja jeszcze w wannie poleżałam i o 12 sie położyłam) a M mi pobudke zrobił o 5rano:szok: a ja dzis do pracy... Dobrze że na 12 to jeszcze chwile pospałam

A Ala z Mikołajem dobra:-D:-D:-D.

A mój Młody dostał dzisiaj od babci komplet z Zyg Zaka ukochanego-żel gąbke i perfum:-). W końcu przestanie podbierac perfumy mojemu M... Metroseksualny chłopak mi rośnie:sorry:.

EDIT ELWIRKA gratki kroczków, i może zrezugnuje z popołudniwej drzemki, ale pomyśl sobie że zacznie chodzic, będzie bardziej mobilna to i więcej się sama sobą zajmie

reklama
Elwirka gratuluje kroczków i KasiaF ma racje ja w sumie bym się cieszyła bo by wcześniej i ktrócej zasypiałą a nie czasami ponad godzine sie męczę:p

Snoopy ale Ala fajna:):)

Do góry