reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A my Sylwestra spedzimy u siostry M , bedzie jej narzeczony i druga siostra z mezem i 2 dzieci..
Co do miseczki to ja mam 75C i mi to pasuje , gorzej z kg.
Przed ciąża wazyłam 47 kg a teraz 57 , masakra od dzisiaj nie jem słodyczy i wogole sama woda bo brzuch mam jak w 6 miesiacu ciazy :no:

reklama
Malwina a ile masz wzrostu?? Bo na moje oko to Ty chudzina powinnaś być:-D ja przy takiej wadze jak Twoja wyglądała bym jak tyczka:-D przy 59 wszystko na mnie wisiało i ciężko mi było odpowiednie spodnie znaleźć:-D

heja:)

laski nie gadajcie mi o swoich wagach bo ja marze o takiej:-D gdybyscie moja poznaly to byscie juz kopleksow ni mialy:p

u mnie po swietach ok,pewnie poza waga:-D maly zadowolony z mikolaja i prezentow:)

hehehehehe ja jestem w 16tc a już mam 10kg na plusie:-D wiec do końca ciąży pewnie 2 tyle przybędzie... to masakra jakaś:-D a ciągle wpierniczam makarony i zapiekanki.... nie wiem jak to się skończy... M do mnie w święta żebym się opanowała, bo od samego patrzenia na to jak i ile jem on utyje:-D czemu ja nie mogę w ciąży być szczupła... miałam przytyć max do 75kg a to już teraz jest...

Mam pytanie do Lizy ile Ty przytyłaś w 3 ciążach i czy udało Ci się wrócić do formy? Tak samo Sali i Wampi, dużo przytyłyście? i ile zeszło po porodzie??:-) wiem głupie pytania i wałkowane w kółko:-D

Ja z hormonami też mam ostre jazdy... niby jem jak zawsze a tyje... Wiesz co? próbowałaś pić yerba mate?? hamuje przyrost tkanki tłuszczowej i łaknienie... ale w ciąży i przy chorych nerkach nie można jej pić bo jest mega moczopendna i mozna się odwodnic....

Dziewczyny przesadzacie z tą wagą.57 kg przy wzroście 164 cm to wcale nie dużo.A staniki gdzie Wy kupujecie,że nie ma dużych rozmiarów???Ja mam 75 F i nie mam zadnego problemu z kupnem.trudniej o 70 E/F,ale też da sie znaleźć:tak:

snoopi ale dajesz czadu:-p Do końca ciąży to chyba ze 30 kg uzbierasz w takim tempie:-p

Wampi u mnie też leżą i to 4 opakowania połkilowe i od groma próbek, bo piłam dużo:-D i teraz biedactwa czekają na mój powrót:-D

Ania Ja z Alicją przytyłam 35 prawie albo i więcej więc 30 to jeszcze bosko by było:-D ale myślę że w 20 się zamknę:-p

M kremik mi kupił może dupsko tak nie urośnie jak będę smarowała:-D bo ja za leniwa jestem i sama bym nie kupiła, stwierdziłam że oliwka starczy;-)

reklama
U mnie hormony też szaleją, a właściwie to chyba słabo pracują. Jeszcze gorzej niż przed ciążą. Podejrzewam, że właśnie dlatego mam mniejsze piersi niż przed ciążą. W listopadzie dostałam pierwszą @ po porodzie i przez jakiś czas wydawało mi się, że wszystko jest ok, P. też to odczuł:zawstydzona/y::-p Teraz znowu czuję, że się rozleniwiły moje jajniki i oczywiście @ dalej nie ma. W styczniu/lutym może się w końcu wybiorę do gina. MOŻE:-p:-D

Do góry