lolkak
Październikowa Mama Mai
Toxicar co za masakra z tym aparatem. A myslalam ze tylko w pl sa takie akcje. A jak sobie radzicie? Z dostepem do specjalistów to chyba problemow nie macie? ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
) i nawet przystojny był ;-)
to nad ranem -25 jak nic będzie...
na razie więcej części nie kupujemy, bo myślę, że tyle póki co wystarczy
;-) 

My jakbyśmy mieli syna to pewnie byłby Maksymilian, a wszyscy mówili, że Maks jak dla psa
chyba raczej pies nazywa się jak człowiek
to tak jakby ludziom dawało się na imię Reks, Azor itd.. 
pocieszam się że za 2-3tyg wszystko wróci do normy ;-) 
nie wiem, może to było na tej zasadzie, że już nie musiałam obawiać się o to, że zajdę w ciążę i dlatego byłam bardziej wyluzowana 

Dorotar zamierza od jutra chodzić, o ile dobrze zrozumiałam 
Dokładnie, grzywka na szczęście szybko odrasta, więc to nie taki problem. Gorzej jakby do szkoły chodziła, to pewnie nie chciałaby się koleżankom pokazać 

Teraz to też nie dałabym synkowi na imię Maksymilian, dlatego cieszę się, że jednak mamy córkę :-)

Tzn. ja sprawię mojemu, ale wiadomo, prezent dla obojga
Słodkie dziewczyny;-)
A Pyśka jak dorośnie mam nadzieję, że zarazi się ode mnie i będzie chętnie układała