reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak dawaj do mnie podziele sie ;-) rozmiar 39 :)
Snoopy jaka jestem jak mi sie nie chce nic zrobic...? Idę zrobic bo ktos musi :-D hahahahahaha :-D

sex w plenerze, laski :-D jakie tematy ;-D ja jak Lolkak teraz;-) hihihih

reklama
Qzwa zrobiłam RISOTTO, ale chyba coś mi nie wyszło i niedobre, tylko składniki zmarnowałam. Ruszam zaraz na marsz z kijkami.

wstawie brzuchal i na główny a co:-D
Zdjęcie0310.jpg21tc

Wampi kiedyś nam się więcej chciało to fakt:-)

snoopy ale fajny i duuuży! :-D mysle ze bedzie dziewczynka ;-) jest taki stożkowy :tak:
Trzymam kciuki za USG i czekamy na wiesci kto siedzi w brzuszku!!! :-D

wampi hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... :D:-D widze ze hardcorowy zwiazek ;-) u nas nigdy tak nie bylo :-D jak juz to w sadku kolo drzewka :-D w lasku ;-D w aucie, ale na sniegu :-D

snoopy jak dla mnie chłopiec :-p:-D miałam całkiem inny w ciąży z Zuzią. A Ty z Alą miałaś taki sam?
Nie wiem czy to prawda z tym kształtem brzucha, ale podobno często się sprawdza.

anetka to własnie zalezy od ciązy, od kobiety, chlopak to ponoć piłka taka (ja mialam taki a Mikim ;P) a z dziewczynką stożek lub taki rozlazły brzuch :-D zobaczymy co tam sie w brzusiu chowa;-)

Toxicstar zdrówka!!!

Out no to powodzenia u mnie ostatni został w sobotę:)&&&&

Dorotar śliczne focie a jaka pszczółka:)

Liza
żeby mi się tak chciało piec :p Świetne te buty gdzie kupiłaś??

Anula
a tam zimno:p Jakoś da się wytrzyma w tym tygodniu w nocy ma być -30:p

Wampi
wariatko jedna!!!:p Na śniegu??

Snoopy śliczny brzunio no to trzymamy kciuki za tą dziewczynkę:p &&&&&&&&

1.jpg ja taki z Domką miałam w 26tyg wydaje mi się okrąglejszy niż Twój:p

Byłam w lumpku Domce kupiłam bluzę górę od piżamy z Dorą i koszulkę z kotkiem, no i nie mogłam się opanować i kupiłam przyszłej siostrzenicy C sukieneczkę na 3-6 miesięcy ale śliczna jest:)
No i sobie kupiłam miniówkę ha trafiłam z rozmiarem:) I spodnie z fajnymi kieszeniami ale za małe;( Więc mam motywacje żeby schudnąć!!! Ale wtedy spódnica spadnie ze mnie:p

Małaczarna zdrówka.
Liza Jej u nas jeszcze tydzień ferii a Justynka już raban robi bo chce do przedszkola iść. a w ferie u nas przedszkola nie ma. oby gorzej cie nie złapało. a butki fajne.
Kamaa :-D. dobre z tymi wyspami.
Toxicstar Hej. my się nie znamy, zdrówka.
out trzymam kciuki za sesję.
Dorotar Super fotki.

co do seksu w plenerze, jeszcze na początku naszego bycia razem to nawet w taki mróz w maluchu w lasku byliśmy w stanie się zaszyć. teraz marzy mi się takie co nieco w plenerze, no ale co. dzieci ktoś musi pilnować.
Snoiopy Oj mi tez parę razy zdarzyło się w publicznym miejscu tak więc witaj w klubie. Śliczny brzuszek. a gdzie ty dokładnie mieszkasz? Bo kiedyś się ciebie pytałam ale chyba nie zauważyłaś.

out czekamy i trzymam kciuki za sesję :*
liza powiem Ci szczerze tak , u nas te buty są oklepane , nie ma irlanki która by w nich nie chodziła.. czy lato czy zima .. nosza te buty a mi sie nie podobają
ALE Twoje są fajn bo mają sznórówki :-) i już nie wygladają do końca jak te ichne irlandzkie :tak: na takie jak Ty masz moze i sama bym sie skusiła bo wygladają o wiele lepiej :-) (oczywiście to jest komplement :-p )

snoopy trzymam kciuki za dziewczynkę &&&&&&&&&&&
ładny brzusio :-) ja miałam podobej wielkości jak szłam rodzić :-D tylko był bardziej płaski (taki od cycków już szedzł ale nie w stożek tylko na płasko )
o dokładnie jak Kasiiek pokazuje na zdjęciu.. z takim szłam rodzić :tak:
dorotar jak mi się coś nie udaje to zawsze przerabiam przepis , dodaję coś do smaku i jest dobre danie ale inne :-p hehe
wampi z gołą dupa ja na sniegu nigdy nie leżałam.. :-D ale chętnie wypróbuję hahaha

a my dziś na placu zabaw byliśmy , Vi huśtała siostrę a my sobie posiedzieliśmy na ławeczce :-p
a ta moja córa od 2 dni taka sie pyskata zrobiła... :-p trzeba się za nią wziąć zeby jej tak nie zostało :sorry:

reklama
kasiek, kamcia upolowałam na allegro bo moje sie rozpadły i własnie tez mi wpadły w oko normalnie;-) ale cena mnie powaliła bo 25zl plus przesyłka 10zl;)

A to mój brzuś z Mikim 24-27tc
gallery-95322496-500x500.jpg

Dzieciaki jedza juz po drugim kawałku ciasta... :dry:
ale fakt pyszne ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry