reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ale nie kazdy stelaz wozka nadaje sie na model fotelika Maxi cosi
wiem gdzie montuje sie baza isofix i nie kazdy samochód ma te mocowanie

Ostatnia edycja:
reklama
Od tego są adaptery, i nie tylko maxi cosi ma bazę isofix, a najpierw wypadałoby sprawdzić czy samochód w którym będzie podróżowało dziecko posiada takowe zaczepy, bez nich baza jest bezużyteczna.

Od tego są adaptery, i nie tylko maxi cosi ma bazę isofix, a najpierw wypadałoby sprawdzić czy samochód w którym będzie podróżowało dziecko posiada takowe zaczepy, bez nich baza jest bezużyteczna.

w aucie K jest mocowanie isofix

a czy u nas są foteliki cybex?Sprawdze bo pisalo na stronie że pasuje tylko Maxi cosi

vampi, w Polsce ludzie kupuja bardzo drogie wózki z tego co widze na forum a u Was są droższe niz w Grecji np. ten bugaboo kosztuje czytałam 6000zl a u nas 1000e wiec róznica wielka.
Ja chce by wózek łatwo sie składał i nie zajmował wiele miejsca w bagazniku, by łatwo i lekko sie prowadził nosić go na pietro nie bede ale niech nie waży tone;)No i by był ladny.I napisalam wyżej że nie chodzi mi o kupno wozka na pokaz i że patrze na funkcjonalność

Ostatnia edycja:
Gdybym musiała na dzień dzisiejszy kupować wózek to kupiłabym ten:
X-LANDER XA 2011 2w1 WÓZEK+GONDOLKA+ŚPIWÓR+GRATIS (2086636934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie jest lekki ani nie zajmuje mało miejsca, ale idelnie pasuje na moje wsiowe łloto :-D

E:

Myrsini 6 tyś gdzieś Ty takie bzdety wyczytała?!
tu masz pełny zestaw gondola-spacerówka-fotelik i baza isofix
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1726&<osCsid>
I jak widzisz kosztuje 4 tyś!

Ostatnia edycja:
Kama my własnie mielismy Xlandera ale X1 i tez własnie w teren był znakomity, ale włąsnie nam o to chodziło bo my czesto wyjezdzalismy w jakieś "ciężkie tereny""

reklama
Do góry