reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

Umi
juz wiesz dlaczego robiłam taką aferę wczoraj? ;-) widać czasami na coś się przydaje :-D

Liza A Daniel w tym roku idzie do zerówki czy do przedszkola?
Pozmieniali te przepisy i straszny misz masz roczników w klasach robią jeśli dziecko jest dajmy na to ze stycznia 2005 a uczy się z nim dziecko z grudnia 2006 przeciez, to dwa lata różnicy w jednej klasie :szok: bezsensu...

reklama
Coś widzę słońce u nas wychodzi:-D
Liza rozgada sie pomału ma jeszcze czas a i tak sporo mówi
Malwina gratuluję:tak:

edit kaamaa od afer jest odpowiedni wątek a nie główny, ja wiem o co wam chodziło ale główny to nie iejsce na polowania. Kiedyś już to napisałam do kogos kto robił zupełnie podobnie i mysle że wiesz kogo mam na mysli

No i chyba koniec tematu.

Malwina no proszę ,ale Ci sie rozgadała :-) Oby tak dalej :-) Moja za to tylko mniam,mniam powtarza :-D Rośnie,śmiga czasem się jeszcze chwieje ale ogolnie całkiem dobrze zasuwa na 2 nogach :-)

Liza dokładnie nie policzę,bo pokazać nie che:-D ale z przodu komplet na górze i na dole, 3 już prawie wszystkie na wierzchu.

Umi ja to ostanio nawet jak mam czas to nie potrafie się tu wbić :-D

Liza A Daniel w tym roku idzie do zerówki czy do przedszkola?
Pozmieniali te przepisy i straszny misz masz roczników w klasach robią jeśli dziecko jest dajmy na to ze stycznia 2005 a uczy się z nim dziecko z grudnia 2006 przeciez, to dwa lata różnicy w jednej klasie :szok: bezsensu...
Daniel od wrzesnia 2012 idzie do przedszkola;] we wrzesniu 2013 zerówka.
Hania mogla isc od tego wrzesnia do zerówki ale przepisy sie zmienily poszla rok wczesniej, a teraz by musiala miec dwa lata w zerówce, na co ona sie nie zgadza i chce isc do pierwszej klasy, no i widac ze jest gotowa na to... drugi rok w zerówce watpie czy to dobry pomysl bo ona sie zanudzi :no: popaprany nasz ten kraj! :angry:

Lolkak to cwaniara:D hehehe moj dawal sobie zabki liczyc ;) teraz mamy 16 juz od 2mies i stoi w miejscu.. :)

Rox ale Boo to chłopiec , poczekaj a zaraz i on będzie nawijał .
A i z czego M jest dumny to to ze potrafi nazwać auta i pokazać :Tico, Mecedes , Tiwan ( Multivan) i T4:-)

reklama
Malwina Boo za to WSZYSTKIE samochody rozpoznaje po znaczku :-) czyta każdą rejestrację ... niekiedy spacer do sklepu który jest 150 metrów do mojego bloku trwa ... prawie godzinę

Do góry