reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
2100224140.jpgNo i dalej cisza:)

a ja się cały czas zastanawiam nad tą sukienką ?Podoba Wam się ???

Hej Wam. I zaraz weekend, jak miło:-) Ja w pracy dostałam jednego pączusia, potem z J. zakupiliśmy trochę to też jednego zjadłam, potem obiad był i nie miałam miejsca na resztę. Mama narobiła faworków, ale nie kosztowałam nawet.

Kaamaa
super, że Julcia przespała ładnie nockę i wstała suchutka:-) U nas dziś 5a nocka bez pampka:-) Same sukcesy są.
Dorotar może za rok sobie odbijesz:-p
Gosdia o kurcze, tyle czekania. Jak dobrze, że trafiłam na fajną przychodnię. 10min czekania to max. A NFZ żeby nie było. Mam nadzieję, że biegunek już nie będzie.
Malwina no pasek w ogóle nie pasuje do tej sukienki. A sukienka ogólnie fajna:-)

Kasiek ​ten pasek to dodatek, , znaleziona na allegro za 45 zł

Vegas tez tak uwazam ze ten pasek nijak nie pasuje, ale z niebieskimi dodatkami jak buciki i cos tam lepiej sie komponuje

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry