reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
sali04 Wszyscy patrzą na to inaczej . Jedna osoba pogratuluję , a inne wyśmieją nazwą nieodpowiedzialną małolatą która pchała się do łóżka i nie znała konsekwencji . A jeszcze inni każą oddać czy usunąć ze tak bedzie lepiej . Cieszę się że tu z wami mogę normalnie porozmawiać .

Milena hahah to fajnie będziecie miały dzieci w tym samym wieku chociaż to prawie rok różnicy ale super bo będą razem bawić moja koleżanka z siostrą zaszły w tym samym czasie i nie wiedziały bo jest siostra planowała a ona wpadła i tym sposobem jej córka jest z 1 października a siostry z 7 października:)
Hmmm gdybym nie urodziła 4 października to też bym na uczelnie chodziła:p
Tak na przyszłość jak chcesz coś dopisać to EDYTUJ posty żeby jeden nie było po drugim:)

Liza dzięki dla nas to duży sukces:)

KASIEK GRATULACJĘ suchego pampka. Nie złość się.

LIZA no jasne trzeba się postawić dzieciom bo by nam na glowy weszły a jak by pozwolił to jeszcze nam na te głowy narobią. Ja dziś na ślub sąsiadki jade a potem może do znajomych po rowerk dla Amelki wstąpimy, jak w domku będą. Bo mój K gadał z kumplem czy po córce nie chcą odsprzedać rowerka a on powiedział, że nam da w prezencie. Miło. No i teraz musimy go w końcu kiedyś odebrać. Może dziś się uda.
A i dziś albo jutro mamy mieć gości, znajoma z dziećmi już dwa miesi.ące do nas jedzie Kacperka zobaczyć i w końcu dojedzie :-D, więc trzeba się za sprzątanie zabrać. Dobrze, że jest wczorajsza zupka dla reszty domowników a dla mnie ugotowana goloneczka z kaszą.

SALI czemu z igły widły po prostu wyrażamy swoje zdanie na ten temat/

MILENA fajnie, że z siostrą dzieci z jednego roku.A co do drugiej siostry, która ma problemy z zajściem, myślę że to nawet nie zazdrość tylko trochę przykrość. Bo Twoja ciąża jest pewnie wpadką??? Tak??? A siostra jak piszesz z partnerem, że tak ujmę walczą już w różny sposób o dziecko i też pewnie pomyślała, że Ty młoda i ciąża a oni nie mogą i jej pewno żal. Nie zrozum mnie źle, ale może jakoś inaczej nie potrafię Ci tego opisać. Trzymaj się.

Ostatnia edycja:
Milena ale fajnie bedziecie miec z siostrą;-) u nas własnie Mam daniela z listopada 2007 asiostra ma córke z kwietnia 2007 :-) mimoróżnicy płci dogaduja sie lepiej niz np z moja starsza córka :tak: midzy dziewczynkami to zaraz jakas klutnia waantura;-) :happy:
dorotar to udanego spotkania i ślubu :-)
kasiek domyslam sie ze to sukces...
U nas sukcesem jest to ze oduczamy Mikolaja spac ze mną... Dostałam małą sofkędla niego i wczoraj spal sam od zasniecia 2h, a dzis juz 4h :-) malymi kroczkami i sie uda ;-)

Liza

no fajnie , fajnie . Siostra teraz ma chłopca , zobaczymy co mi bóg daruje ;)
Mój chłop chcę Chłopca i jest tego taki pewny że strasznie się zawiedzie jak się okaże że to dziewuszka ;D

MILENA faceci chcą synów ale to córeczki mogą im na głowę wchodzić. Najważniejsze by wasze dzieciątko zdrowe było, tego życzę.

reklama
Do góry