reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dziewczyny ;-) . Właśnie jem śniadanko i muszę ogarnąć mieszkanie . Coraz bardziej czuję że grubnę hehe ; )) Jutro gin na badanie
EWI44 No to przykra sprawa . Mijemy nadzieję że jeszczę troche i zniknie ten śnieg :) I będziesz mogła wyjść na spacer ;)
kasiek88kasiek No widzisz ; )) A ty się tak martwiłaś .
Wampi No takie ustawy i nic się nie zrobi ;/ tak jak pisałam wcześniej mam w planach wyprowadzkę , także jeśli bedzie trzeba pisać coś o p.opiekuna ( jesli ja nim nie bede do 18 roku zycia) opiekunem bedzie P . Po co wkrecac w to wszystko mame, skoro on to moze zrobić . Ale tp wszystko się okaże już po porodze :)
ViKamcia może bedzie dobrze ; ))) Nie , nie Już ma to pewne że nie może normalnie zajść ;D
Vegas Oby piesek wyzdrowiał ;)
Malwina18 Hej :-)

No i macie dziewczyny fotkę jak obiecałam . Nie jest aktualna ma troszkę , ale jakoś nie chce mi się robić nowych zdjęć . Jak tylko będę mieć coś nowego to wstawie ; ))
Zobacz załącznik 439087.

MIŁEGO DNIA :)

reklama
Anula zostaw na razie to oduczanie ;-) ale dobrze by było żeby do roku już nie jadł w nocy a do tego jeszcze troche czasu jest.

Dorota trzymam kciuki oby wszystko dobrze się skończyło...

Wampi szalejesz:p I co wypiłaś wszystko??

Kamcia
no to fajnie mają przynajmniej nie roznoszą zabawek na całe mieszkanie:) Mam nadzieje że i u nas zawita taka temperatura tylko że u mnie jako ostatniej:p

Vegas
ja mam nadzieje że się czymś przytruł i minie mu bardzo Ci współczuję...

Kamma
to ja chyba przebiłam swoje minimum:p

Malwina śliczne dziewczynki jesteście bardzo Ci ładnie:)

Rox
powiem tyle że się ociągasz:p:p

Anula
wiem przecież sam nie jechał tylko z kierowcą a ja numer mam bardzo łatwy i mógł napisać ale on przecież nie pomyśli:p

Dorotar
może już cieplej się zrobi:) Zdrówka trzymam kciuki&&&&&&&

Dobra ogarniam się i lecę na to USG oczywiście nie wiem gdzie bo nie znam tego szpitala teściowa mi wytłumaczyła ale i tak muszę wcześniej być odezwę się:)

Witajcie. Nas choroba zmogła, w tamtym tygodniu T., od wczoraj ja i małego zaczyna dziś brać:sorry:. Po prostu szpital w domu nam sie szykuje.

dorotar zdrówka dla dzieciaczków i trzymam kciuki
Anula widze że wszedzie jak sie idzie na NFZ to niezłe kolejki do lekarzy:sorry:
ViKamcia Ewi dobrze pisze... w ciąży nie powinno sie duzo przytyć bo to grozi cukrzycą ciazowa i nie jest dobre dla dziecka. To juz nawet nie chodzi o to że bedzie sie mieć duzo do zrzucenia. Ja jak zaszłam w ciaze ważyłam 70 kg przy wzroście 168 cm. Moim celem było 9 kg i pamietam jak w piątym miesiącu przytyłam 2 kg to tak mnie lekarz opitolił, że szkoda gadać. Ja ciąże zakończyła na +10 kg, ale wszystko zalezy od jakiej wagi startujesz jesli jesteś szczupła to spoko, ale jeżeli masz juz nadrpogramowe kg to gorzej.
kaamaa a ja nie widziałam takiej siatki, ale mnie gin molestował, że mam sie pilnować:-D:-p.

Milena mlodziutko wygladasz;-)
Kama oj to mamy czas, nie bede teraz go przestawiac bo oszaleje i tak przed 6 jestesmy na nogach
Umi jak dla mnie to szybko, moja siostra chodzi do innej przychodni i tam na okuliste czeka sie 3-4 mies a zapisy sa tylko kilka razy w roku w okreslonym dniu.Zdrowka zycze, u mnie Ł chory byk 2 tyg i maly ma czerwone gradlo ale obylo sie bez antybiotyku

Co do tycia w ciąży, to ja przytyłam 25 kg :baffled:

dorotar
zdrówka dla dzieciaczków ;*

Anula ja bym jeszcze nie oduczała na Twoim miejscu, mały jest, może tyle potrzebuje :tak: Też się nasłuchałam, że Zuzia za dużo mleka pije i będzie gruba i co, jakoś nie jest:-p a teraz jak słodyczy za bardzo nie pozwalamy jej jeść to jest wielkie zdziwienie, bo jak to, dlaczego :sorry::sorry:

Malwina ślicznie Ci w takiej fryzurze:tak: i kolor masz bardzo ładny.
Zuzia słodka jak zawsze :-)

Milena ładna dziewczyna z Ciebie :tak: Nie wiem czy pisałaś, jak pisałaś to nie doczytałam- skąd jesteś? ;-)

umi zdrówka dla Was ;*

Anula no tak miesiąc a 3 to spora rónica. eh...
anetka bo ty byłaś chudziutka jak gałazka:-p to sobie mogłaś

heheh ja przytyłam w ciaży 22 kg :-D 17 kg w moment zgubiłam z piątka bujałam się rok ...

kasiek ja się nie ociągam ... mam mega zamieszanie w życiu osobistym

Ostatnia edycja:
Umi z tym tyciem to wyjełaś mi to z ust :tak: a i zaczynałysmy i kończyłyśmy z tą samą wagą ;-)
Zdrowiejcie szybciutko, wiosna idzie :-)

Malwina zapomniałam skomentować zdjęcie Świetna ta nowa fryzurka, bardzo ładnie wyglądasz.

Milena śliczna z Ciebie dziewczyna.

Anetka że będzie gruba? nigdy do głowy nie przyszedł mi do głowy taki argument :-p mi tam zawsze o zęby chodziło, na szczęście u Nas z tym problemu nie było, Julka miając 4mc-e na kolację jadła michę gęstej kachy i zipała do rana.

reklama
umi taak, mogłam sobie :-p szkoda, że do teraz tego nie zgubiłam, a jeszcze przybyło :baffled:

kama no ja sobie tego nie wymyśliłam, nie będę pisać kto, ale i tak wiadomo kto zazwyczaj na takie pomysłu wpada :p mi bardziej o zęby właśnie chodziło i teraz niestety mamy skutki tego picia mleka w nocy.

Do góry