reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzien dobry Bardzo !!!!!!!

wstawać dziewczyny wstawać !!!! ;-)

Liza ja jeszcze wczesniej niż Ty bo mój połóg trwał dosłownie chwilę ... ale kurka 4 tygodnie to nie 11 dni po ...

;-)

reklama
dorotar mi Hania jak byla mala tez tak pare razy chlusneła :dry: mozliwe ze sie przejadł :-) :*
rox no w sumie tak, ale jak ktos chcial to tak se zrobil ;-) wiadomo nie od dzis ze po porodzie najłatwiej zajsc w ciąże :tak:

Dorotar Mi nie chodziło ze akurat tak: urodzic i isc "dunga dunga"... :-D heheh powtarzam co powiedział mój gin, no i trzeba miec do tego własnie predyspozycje ze sie łatwo zachodzi. Ale juz nie raz sie spotkałam na watku mamuś z dzieciakami rok po roku ze jak ktos nie mogl zajsc w pierwszą ciaze tak po porodzie bardzo łatwo sie zachodzi w drugą ciaże :tak:... U mnie bylo identycznie i mimo zabezpieczenia :tak: :eek:

Ale dupnie sie czuje... ;//// słoneczko sie schowało... :no: wrrrr....

Helloł

Kasiek i jak noc? ja mam podłożony Julce podkład do przewijania bodajże z belli happy u Nas w aptece kosztuje 1.90zł/ szt. i na razie sprawdza się super, nie gniecie się, jakby go praktycznie nie było :tak:

Vegas ooo wojak poważne plany, fajnie że J się realizuje :-) powodzenia.

Dorotaa może to ulowanie to skutek choroby? bo jeśli wcześniej nie ulewał to wątpie że mu to zostanie.

I ja nie słyszałam że po porodzie najłatwiej zajść, może faktycznie to prawda?

A co do pierwszego razu "po" to do 6tyg brakowało chyba 2 dni.

I u Nas kolejna noc sucha mogę się oficjalnie pochwalić moje dziecię w wieku 25 miesięcy zostało całkowicie odpieluchowane :-) nie było tak źle, pamiętam jak byłam przerażona na samą myśl :-D

Witam

U nas przed chwilą snieg padał:szok:

Kama to ja Ci zazdroszczę odpieluchowania, moja się zaparła i nie woła, jak tylko chodze z nią na wc i sadzam to zrobi a tak to nie ma czasu
Vegas to fajnie ze mąż się spełnia zawodowo i ze z pieskiem lepiej

Co do pierwszego razu po porodzie to ja wytrzymałam te 6 tygodni , chyba parę dni szybciej. I dla mnie to było dziwne uczucie , pozniej juz ok

Witam z rana dziewwczynki :**
I Zbieram się na wizyte u gin . Potem wpadne poczytać co z tą ciążą Esthery ;) , dość Ciekawe . Zaraz po porodzie druga ciąża ? Zazwyczaj spotykam sie z rodzeństwem o rok młodszym , Jak znajoma mi powiedziala ze jej matka ma tez synów i jeden od drugiego jest starszy 11 miesiecy , to juz to mnie zdziwiło .

kasiek88kasiek Dzięki wielkie . Ale myśle ze juz tak nie wyglądam , to zdjęcie robione troche temu . ;)))

Esthera Witaj .

Vegas Oj nie mam zdjęcia z brzuszkiem , ale nie problem zrobić . ( choć jest malutki )

MIŁEGO DNIA :****

Vegas jejku jak się cieszę że z Bisem lepiej:) No i fajnie że J się spełnia mój C też w sumie bo te samochody to jego życie:)

Rox chyba sama nie jesteś:p

Liza
Ja pierwszy raz miałam chyba w grudniu był koszmarny beczałam jak dziecko w sumie to nawet go chyb a nie było bo nie można było wejść;/ Długo długo mnie bolało i nie we wszystkich pozycjach mogłam teraz już ok ale czasami też zakuje;/

Dorotar mam nadzieje że teraz już lepiej będzie:)

Kamma noc sucha w nocy ją zmusiłam do nocnika troszkę pojęczała ale momentalnie zasnęła... A ja też mogę powiedzieć ze odpieluchowana jak ta kupa w majtach zostaje??? HAHAHAH

Milena daj znać po wizycie:)

Uff noc sucha idę na śniadanie:p

reklama
Witam;))
U nas Rox tez pada śnieg i wieje jakby sie ktos powiesił, ale jest +1 wiec pewnie szybko sie roztopi;/

Co do ciazy dwa tygodnie po porodzie to podziwiam za odwagę,tym bardziej jak była cesarka,bo słyszałam ze trzebna odczekac co najmniej pól roku po pierwszej a rok po drugiej cesarce z nastepną ciążą.

Kasiek Kai robiła kupe w majty(nie raz na dywan;)) ale to jakos pod koniec wrzesnia i na szczęście robiła twarde bobki wiec łatwo sie sprzątało hehe:-D

Do góry