reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaamaa, kasiek gratki odpieluchowania :-)
Milena daj znac po wizycie.
Co do 11mies. róznicy to sie zdarza, mojej siostry mąż jest ze stycznia i ma siostre z grudnia :tak: oczywiscie z tego samego roku :-D
Takze róznie bywa :tak:

Śniezyce? :szok: u mnie w sumie szaro sie zrobilo ale kurcze, oby juz nie padało, ja chce wiosne ;P

reklama
Liza ale u Estery bedzie 9 miesiecy róznicy jak dobrze licze;)

Vegas super ze tak sie wam układa ,co do wypadków to Kaja ma wszystkie kolory obecnie pod okiem po jej wypadku w weekend;/;(

Co do smiesznych tekstów to Kai jest taki,jak ja sie w coś uderze to ona mówi:"przepraszam,nieszkodzi jestes kochana";DD

Ostatnia edycja:
Śnieżyce??? U mnie słoneczko zza chmurek wygląda. Niedługo do miasta skoczę. Ech miałam pieniążki na zdjęcia do chrztu odłożone na koncie a wczoraj musiałam ruszyć na leki i dziś też muszę wziąść bo przez moje dietę to dla mnie nic w lodówce do jedzenia nie ma. Najgorzej to ja nie wiem co jutro będę mogła jeść, środa popielcowa ścisły post, a u mnie sery, ryby wszystko odpada. Moja mama to mówi, że mogę zjeść jutro nawet mięsko lub wędlinkę bo jestem karmiąca i pod ścisłą dietą.
I po kolejnej dawce zastrzyku, mój biedaczek, pielęgniarka powiedziała, że te zastrzyki bardzo blolesne są i dlatego mógł wczoraj taki marudny być, że może nawet noga po nim drętwieć.

KAMA mały do tej pory tez ulewał i to było normą ale wczoraj to był mega chlust, że w szoku byłam, więc to raczej nie skutek choroby.
Co do odpieluchowania, moja oduczyła się w czerwcu w nocy może jakieś 1,5 do 2 miesięcy później i było super do momentu aż w listopadzie nie złapała bakterii Ecoli w moczu i od tamtej pory sika w nocy i pampers z powrotem w ruch, teraz juz powoli z powrotem coraz częściej budzi się z suchym ale zdaża się nocka, że zrobi, mam jej ostatnie 2 pampki i zastanawiam się czy kupować nową paczkę. Ale chyba kupię na wszelki wypadek.

MILENA udanej wizyty.

LIZA ja też chcę wiosnę, już mi tak brakuje ciepełka i lekkich butów. O właśnie muszę sobie zabrać buty do szefca jak będę do miasta jechać, żeby mi trochę rozbił, bo coś mnie cisną, bop kupiłam nowe a większy numer były za luźne a jak pogoda pozwoli to na chrzciny bym je sobie załozyła zamiast kozaków, akurat pod kolor sukienki.

Kasiek no to gratulacje suchej nocy, ja za kupę w majty Julę ganiłam :zawstydzona/y: mówiłam że tak brzydko, że śmierdzi itp. że wstyd niby nie powinno się tak robić ale jednak pomogło bardzo szybko, później był problem z nocnikiem, bała się robić nie raz na siłę ją trzymałam i szeptałam do ucha żeby się nie bała i boleć nie będzie i po tygodniu wszystko ładnie się unormowało, tylko jak robi kupę to ciągnie któreś z Nas żeby obok niej postał ;-)

Liza i ja znam taki przypadek Agata ze stycznia a Sylwek z 31 grudnia tego samego roku.

U mnie na szczęście nie pada śnieg, i tak mamy go ponad pół metra :sorry2: na termometrze +1 i co jakiś czas słonko się przebija.

Sali moja tylko w majty... Już mnie wkurza...

Dorotar
uuuu biedaczek...

Kamma t
o u mojej nic nie działa wszystko to robiłam nawet dwie Barbie obiecałam... I nic... Dobrze że mam dużo majtek:p

troszke ponadrabiam...
snoopy Wszystkiego najlepszego na tej Nowej Drodze Życia
EWI Gratulacje dla Was!!!:)
Dorotar fajne zdjęcia:)
Anetka szybkiego powrotu do zdrowia dziewczynki:)
Malwina
ale mi się Twój kolor włosów podoba.
Milena daj znac jak wrocisz od gin.

a gdzie sie podziewa mlodamamusia?

a my zaczynamy sie majtować jak sie troche cieplej zrobi. Bo narazie piłuje w pampery i to równo. Woła owszem, ale szkoda, że dopiero jak zrobi:-D
No moj bąk jeszcze spi ide ja budzić dziś wolne to i pewnie spacerek zaliczymy z Mysia.
zaglądne pózniej:)
apropos teletubisiów to moje dziecko je lubi. ostatnio siedziała przed tv 30 min zapatrzona w dipsy,lale i po a tego z torebka nie wie jak wypowiedziec;D

Ostatnia edycja:
dorotar to juz niewiele do konca:), ważne ze cos spadło nie patrz na kalendarz:-p
snoopy duzo miłości wytrwałości i samych szczęśliwych chwil;-)

O matko ale ludzie fantazje mają:-D:-D:-D:sorry2:

A ja dalej pociagająca, cóz przynajmniej młody kataru nie ma zobaczymy wieczorem

Ja miałam CC i chyba ze 3 miesiące albo i więcej po CC pościliśmy :-D po prostu nie mogłam i już, wszystko mnie bolało.

Kama gratuluję :tak: super, że tak szybko Wam się udało :-)

rox u mnie też nieźle sypało, ale chwilowo trochę się uspokoiło.

Kasiek gratuluję suchej nocy :-)

dorotar ja tam bym się na Twoim miejscu tak nie przejmowała i jadła to co jesz zazwyczaj. Dokładnie, jesteś karmiąca i Ty możesz ;-)

gosia Ty to nie masz się co przejmować, przecież Twoja malutka jeszcze jest.

umi zdrówka ;* i żeby Kacperek nie załapał choroby ;-)

A moje dziecko jest genialne pod względem siusiania ;-) dumna jestem jak cholercia ;-)

wczoraj w autobusie powiedział ze chce siusiu - powiedziałam ze musi wytrzymać, w domu byliśmy 30 minut później, majteczki suche:-)

i Borysek oczywiście siusia też na nocnik ( u teściowej i u ex ) a u mnie na ubikację, bez nakładki :cool2:

duma duma ;-D

w nocy też sucho ;-)

a co do Estery to może ona wywnioskowała że ciąża bliźniacza bo dwie kreski na teście były :eek:

reklama
Ja też po CC a u mnie sam połóg trwał 9 tygodni:sorry2:, a po to też jakoś czekaliśmy chwile.
anetka ooo zima u was? To Zuzia pewnie w sie cieszy:)?

rox pogratulować, mój to bez nakładki ani rusz, ale musze go jakos odzwyczaic bo juz za stary na nakładke

Do góry