reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam

ale wczoraj upał , a dzisiaj jeszcze gorzej ma byc

Asaiczek mnie równiez jest przykro

Snopy wszystkiego naj dla Twojej córci i daj znac

Ja wczoraj do lumpka zaszłam ale Zuzka nie dała mi pochodzić , nastepnym razem wezmę ją do wózka:-)

reklama
Wiadomo, strata dziecka to przykre doświadczenie- ale nie zamierzam się poddać :no: i mam nadzieję,że wkrótce los wynagrodzi nam stratę kruszynki

Witajcie
kasiek
hehe no prezent akurat dla dójki moich dzieci:-D
snoopy trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie:)
Liza zazdroszczę mozliwości spędzania czasu na zewnątrz, ja też chcę!

Heja:-)
o 4 się obudziłam i do 5 nie spałam podniosłam alarm ale się uspokoiło:-D cały dom był na nogach:-D matko ja już mam dość ja chcę małą już na świecie, jeszcze przed 5 mnie skopała:-D
asaiczek przykro i mi ale ja mam takie podejście że dostajemy dzidzię jak znajdzie się dla nas idealna duszyczka, niebawem i do was zawędruje i będziecie się cieszyć małym Skarbem;-)

snoopy hehe :-) to sie masz z tymi przepowiadającymi ze tak straszą :-D
Umi hehe co daje takie powietrze jak teraz i w domu i na dworzu ciezko wytrzymac;P ehhhh...

Obiad mam, w domu ogarniete, zaraz mlodego poloze, i po 12 wstawie obiad coby byl jak maz z córka zajadą ;]

snoopy zobacz juz prawie 38tc skonczony :-) zleciało szybko nie? :-D lada moment i mala bedzie, korzystaj z czasu który masz jeszcze tylko dla Ali, potem bedzie ciężej :-) :*

no jak się nie zwraca uwagi zbytnio i przestaje liczyć każdy dzień to ciąża zlatuje błyskawicą:-D
ja z Alą jestem non stop:-p chyba nigdy z nią takiego kontaktu nie miałam jak mam teraz:zawstydzona/y: całuje brzuszek, rozmawia z siostrzyczką w ogole przecudnie się zachowuje, aż w szoku jestem;-)

reklama
Do góry