reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiaczek szybko mu poszło mój by oglądał i oglądał...

Anetka
a moja szaleje...

A ja się zrobiłam na blond:p:p Tzn. poprawiłam pasemka i jestem bardzo blond i mi się podoba:)

reklama
kasiek pokaż się :-)
Współczuję szalejącej Domki :-p Zuza w dzień nie spała to teraz na szczęście szybko zasnęła.

asaiczek i jak wrażenia? :-):-p fajny samochód?

ja niedługo znikam ale będę jutro od 9.
pewnie już dużo postów będzie o tej godzinie.
;p
zaraz kończę pracę i do domku

papa
dobranoc

anetka fajny fajny :tak: jestem w szoku,że tak zajebiście wygląda !!! :-D jutro go odbierzemy :rofl2: ciekawe czy da mi się nim kulnąc :p

No Mąż :)-p nadal nie mogę się do tego przyzwyczaić :-p ) już śpi
Nina w łóżku Króla Lwa ogląda (jej ulubiona bajka od miesiąca codziennie raz jedną raz drugą część :szok: po mamie :-D to też moja ulubiona bajka była :-p )
A ja mam wieczór dla siebie :-) zaraz sobie winka poleje i będę się lenić przed kompem :-D
Pije ktoś ze mną :-D ?:-p

Za starych dobrych czasów forumowych czyli prawie 4 lata temu pamiętam też się kiedyś ugadałyśmy na wieczór przy piwku czy winku :-D :-p

LIZA - fajna ta Twoja gromadka :-) Hania chyba Twoje oczy ma co ? ;-)

ANETKA - ale Ci szybko zasnęła Zuza mi Nina zazwyczaj po 23 zasypia :dry: za to może spać do 10-11 :-p :-p

MALEŃSTWO - faceci :-p mój też chciał żebym do blondu doszła ale jak się zrobiłam już rudawo blond wymiękłam dużo lepiej czuje się w ciemnych :-) ...a gdzie pracujesz?

KASIEK - pokaż pokaż :-) Tobie akurat jasny pasuje ;-) ja się lepiej czuje jako wredna czarnula niż słodka blond :-D:-p

femme ja bym coś wypiła, ale mam tylko wino i malibu ale nie lubię ani tego ani tego :baffled: 4 lata temu to Ty w ciąży byłaś i się na piwko czy winko umawiałaś? :-p:-p
No co Ty, tak późno? A ona jeszcze ma drzemkę po południu?
Ty to na blond się nie rób :no: W ciemnym Ci o niebo lepiej :tak:

byłam na rozmowie bylo ok . Maja zadzw. jak cos pod koniec przyszlgo tygodnia więc sie okaże czy bede robic czy nie .
smile.png

reklama
ANETKA - Dużo dziewczyn w ciąży było :-p kto mógł ten pił % a kto nie leciał z soczkiem :-D :-p ale sam fakt takiego wieczoru wspólnego jakby ;-) ... CO ty Nina już od 2 lat nie ma drzemek :dry: ona po prostu późno wstaje rano jak ja i dlatego tak późno chodzi spać ... jak ja :dry: :-p

ALEKSANDRA - no to jak poszło dobrze to tylko czekać i mieć nadzieje ;-)

Do góry