reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malenstwo- Oj chyba nie. Nianio jest uparty jak osiołek tylko się wierci ;D.

Jeeej Trrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuussssssssskaweczki mniam

Blaneczka- flak nie flak zobacz jakie cudo z niego wyszło :tak:

Ostatnia edycja:
Malenstwo- Oj chyba nie. Nianio jest uparty jak osiołek tylko się wierci ;D.

Jeeej Trrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuussssssssskaweczki mniam

Blaneczka- flak nie flak zobacz jakie cudo z niego wyszło :tak:

ostatnio jadłąm truskaweczki i to duzo. mniam.
taraz zjadłabym czeresnie lub rabarbar. :-):-):-)
kwaskowaty rabarbar z cukrem mniam

ola no u nas to sa takie kosmiczne ceny. Nieruchomosci staniały...
ale: chcesz kupic ładne mieszkanie musisz miec ok 200tys(50mkw) zeby kupic mieszkanie 70 mkw w miare ogarniete 220...
chcesz kupic dom do remontu głównie dach 220 tys chcesz kupic dom w surowym stanie 220...
a najlepiej rozwalilo mnie ogloszenie chca sprzedac kawalerke 28 mkw to klitka patrze na cene a tu 180 tys...ładnie co?:dry:

dziewczyny uwazajcie z tymi truskawkami...:tak:

Hej
wink2.gif
My się rano szybko ogarnęłyśmy i siup do Gdańska autobusem tam już była moja mama i do ZOO sobie pojechałyśmy
laugh.gif
tak więc kolejny dzień pełen atrakcji
wink2.gif
ale dzisiaj Nina to była okropna
no.gif
zresztą przy mojej mamie diabeł z niej wychodzi
sorry2.gif
ona ją rozpieszcza strasznie i sobie przy niej pozwala bo jak ja na nią focha strzele to wie że do babuni pójdzie i tyle
sorry2.gif
no ale nic wymęczona jestem po całym dniu
p.gif

Ale teraz czas dla siebie mam bo Nina po dworze biega sobie
wink2.gif

ALEKSANDRA - 160tyś tylko :szok: u nas mieszkanie w takim stanie i z taką powierzchnią to od 220tyś do 300 :sorry: domy od 450tyś :-p

BLANKA - ja pytałam ;-) aha myślałam że zabierają bo w niektórych szpitalach nie ma się dziecka cały czas przy sobie co dla mnie by było straszne :-p

I prośba jak ktoś mi wysyła zaproszenie na fb to piszcie kto to bo ja nie przyjmuje od "obcych" a nie wszystkich u widziałam :-p

Ostatnia edycja:
Femme - akurat u mnie nie . :) Całe szczęście ;D

Tak wgl. dziewczyny chyba czeka mnie sprawa o ustalenie ojcostwa ; /
Co za nieodpowiedzialny gnój . . . Napisał mi sms " Słyszałem że urodziłaś tego bachora , pogratuluj tatusiowi " ...
Lilka jak wół do niego podobna , każdy to mówi że czysty on , ale nie. To nie jego dziecko , przecież się nie przyzna gówniarz . ..

BLANKA - :szok: :no: ja Ci powiem że jeżeli on ma takie podejście i jesteś w stanie sama utrzymać córkę to wolała bym wpisać że ojciec nieznany ... bo może Ci życie utrudniać pedał jeden :no: kobieta dziecko dopiero co rodzi a on z takim czymś :no: mógł sobie już darować co za dupek no normalnie się wkurzyłam :no::angry:
I BROŃ BOŻE MU NIC NIE ODPISUJ ! Jak zostanie olany może zacznie myśleć bo tak tylko się będziecie nakręcać jeszcze gorzej a to mają być dla Ciebie teraz piękne chwilę nie odpisuj mu nic !

reklama
Do góry