reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorotar ale ty jej mówiłaś że jesteś współwłaścicielem, a nie właścicielem? Jeśli tak to powinna ci powiedzieć a jesli nic nie wspomniałaś no to faktycznie nie miała obowiązku.
femme kurcze to nie tak dużo nawet, tylko skąd taka kase wytrzasnąć:sorry:, a no i ja miałabym koscielny też, czemu to tyle kosztuje?
malenstwo20 ja dostałam od lekarza tabletki które miałam łykac i miała rozpisane dawkowanie, a nie tak ile sobie rozpuszcze tyle biorę:nerd:
kasiek hehe pewnie :-p

reklama
MALENSTWO - z pozbyciem się może być problem bo to nie takie proste zależy jak duże będziesz miała ;-) a że jeszcze najgorszy czas na rozstępy przed Tobą o radzę się mocno ujędrniać ! :-) ale oczywiście ja tego nie widzę więc może to wcale nie są rozstępy ;-)

UMI - a wy sami byście musieli płacić ? rodzice wam wesela nie fundną ?

femme sami brak szans, żeby oni coś dołożyli.:sorry: Tzn mama mi obiecała sukienkę, w sensie że kupi, ale tak jak wiem ile zarabia i ile płaci za kredyt mieszkaniowy to w sumie nawet bym nie prosiła. Tata mój zupełnie odpada, a mama T. to już w ogóle.

MALENSTWO - z pozbyciem się może być problem bo to nie takie proste zależy jak duże będziesz miała ;-) a że jeszcze najgorszy czas na rozstępy przed Tobą o radzę się mocno ujędrniać ! :-) ale oczywiście ja tego nie widzę więc może to wcale nie są rozstępy ;-)

UMI - a wy sami byście musieli płacić ? rodzice wam wesela nie fundną ?

a jaki preparat używać polecasz??
ja z avon balsam owocowy smarowałam ale on jest nawilżający.

Ja brzuszek oliwkąsmarowałam od poczatku :) i co 0 rozstępów czegokolwiek:> a jak sa to do apteki sie przejdz
Femme - to moja sąsiadka jest zobaczymy jak sobie poradzi ma na 15 byc a ja burdel w domu trudnoo :D

reklama
A mi gin kazała zwyklym balsamem sie smarowac bo mowila ze to i tak nic nie dadza te kremy tylko duzo kosztuja, kupilam smarowalam ale nic nie dalo :-(i mam na łydce i udach:crazy:

cos miałam rzec i nie wiem co :-D
Ami dzis wstała o 10-chopa mam w domu bo wolne ma.A ja mam pomyc reszte okien i za podłogi sie biore cos mnie tak wzieło;-)
I pogoda sie psuje:-(

Do góry