reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Bry dzień;))

Coś nie mam wny zeby tu pisac ostatnio:(

Przyleciała moja przyjaciólka z Anglii...zrobiła mi (prawie)mega niespodzianke...bylismy na dzialce dzwoni moj tel odbieram a ty Gosia:hej gdzie jestescie,a ja ze na dzialce czemu pyta?a ona ze stoi pod moimi drzwiami :szok::szok: Mega zaskoczenie bo miala byc na koniec lipca...do konca nikomu nie powiedziala ze przylatuje...jej mama wnet zawału dostała...:-D

Wczoraj poszłysmy sobie na miasto nasmiałąm sie jak to zawsze z nia :-D
Szłysmy na pieszo do domu(Gosia miala takie marzenie zeby Gdańska sie przejsc hihi)i cała droge błyskało masakrycznie,nagle taki wiatr sie zebrał piach unosił do góry ,dosłownie jak burza piaskowa(pełno piasku mialam w buzi)podjechałam jeden przystanek z Gosia i dalej szłam znowu pieszo,wiatr mnie poganiał ,całą droge biegłam ponad km. jak dobiegłam do domu zaczęło lac niesamowicie miałam szczescie;)

Goska jest tylko do 26 czerwca ;(juz planuje wyjscie na sobote a mi sie odechciało juz wypadów po klubach,wole puby;)

Za 4 dni druga kumpelka z Anglii przylatuje i pewnie tez bedzie chciala wyjsc...ehhh czerwiec mnie wykonczy finansowo...same imprezy urodzinowe i wypady...dzisiaj własnie tez idziemy na ur do Kai kolezanki,Tymek za tydzien do kolezanki z klasy moja babcia 21 ma ur tata 27 a zaczeło sie od 2 czerwca od ur. sąsiada;/

Kaja w dzien ok...ale w nocy ma straszne napady kaszlu...moze za suche powietrze hmmm....

reklama
Vegas moja tez uwielbia zwierzatka, pomysl z zoo jest dobry :) choc narazie jest na etapie szarpania kotow. wspolczuje sypialni na poddaszu. tu tylko tydzien byl upalny, to myslalam ze nie wyrobie...

Sali przynajmniej sie nudzic nie bedziesz :) a kasa... coz, rzecz nabyta. zdrowia dla Corki!

ja wstalam dzis o 4.00 i stwierdzilam ze jestem wyspana :sorry2: nie no nie moge sama z soba.... ale o 6.00 mnie zmoglo i jeszcze pospalam chwile. nie wiem co mi jest. przypomina mi to koncowke ciazy

Witam dziewczynki ;-***
Kolejny ładny słoneczny dzień , czyściutkie niebo . A cały tydzień w pogodzie zapowiadają deszcze i burze ; ((
P w robocie , czekam na niego , i muszę przypilnować żeby ogarniał w piwnicy bo w czwartek jade po łóżeczko a nie mam gdzie go wstawić . Do domu wniosę dopiero po remoncie , po co wnosić i wynosić na czas remontu . Miałam wybrać się do Gin , ale mam takiego lenie w czterech literach że wydaje mi się że skończy się to tylko na planach , i pójdę jutro .. Ten brzuch z tą pogodą mnie wykończą .; /// :angry:

malenstwo20
Odkłada na in vitro takżeee .. Ale nadzieje warto mieć .
Herbata Ja jeszcze wyrabiam z brzuszkiem .. ;) U mnie piękna pogoda , wybrała bym się na basen .; PP Wracajcie do zdrowia .
RenataT Biedny Oskarek . Oby was przyjeli .. Zeby dziecko musiało cierpieć bo trzeba w takich kolejkach czekać .
mamba1305 Ja z koleji słyszałam ze bardzo mało jest takich oo gotowych na dziecko w tym oto właśnie momencie .. Trzeba być dobrze nastawionym ..
sali04 Udało Ci się uciec przed deszczem ; )) Bynajmniej sie nie nudzisz ..

Maleństwo te najbardziej znane to 24 czerwca...

Herbata zdrówka dla Was:)

Mamba ja też tak myślę że jakby drugi raz wpadła to by było łatwiej:) Nie wiem musicie pogadać to jets tylko Wasza decyzja:)

Vegas u nas też upały ale mi wreszcie dobrze:)

Sali hehe to jak i u mnie w czerwcu żadnego weekendu nie mam wolnego:p Miłej zabawy:)

Milena
ja akurat byłam w ciąży przez całe wakacje a w 2009 były piękne wakacje:) Współczuję:/

A wczoraj Dominika miała mały wypadek... Pojechaliśmy na rower a ona Czarkowi nogę w szprychy włożyła bo jak zwykle nie trzymała jedną nogę na tym podnóżku tylko na rurce w rowerze i pewnie na dołku skoczyło i noga jej się obsunęła... Dzięki bogu miała takie masywniejsze buty bo aż podeszwę wyrwało;/ no piętę ma zdartą ale nic więcej wczoraj musieliśmy kupić plastry z Barbie bo nie dała sobie nakleić noga do góry jakby połamana na wyciągu ale dzisiaj już normalnie lata nawet buty założyła:) Musimy to zabezpieczyć żeby nóg nie wyciągała na razie nie chce słyszeć o rowerowych wycieczkach;/

kasiek88kasiek Też całe wakacje będę z brzuchem ; )) Bo termin na końcówke sierpnia mam . Niech Dominice szybciutko nóżka wraca do zdrowia ..
Wczoraj to chyba pechowy dzień , Siostry Syn Wczoraj rozwalił sobie główkę ; // Pojechali do szpitala , na szczęście nie musieli tego szyć , założyli mu szwy bez szycia , czy jak to się tam profesjonalnie nazywa ;-)

Wróciłam Od lekarza . Dał mi skierowanie na USG :-)

KASIEK to Wy Domkę wozicie na bagażniku??? bez siedziska:szok:

Witajcie nie odzywałam się ale podczytywałam was, nie dam rady was nadrobić, ale widzę, że nikt nie zauważył mojej nieobecności. Pracuję, dzieci zdrowe, po pracy czas z dziećmi spędzam, do pracy zaczynam rowerem jeździć 10km w jedną stronę.
Dziś na zakupkach ciuchowych byłam bo dostałam zwrot i zapowiedziałam mężowi, że muszę sobie jakieś nowe ciuchy kupić.
Pozdrawiam.

No proszę w końcu i tu się coś ruszyło :-D takiej stypy to tu dawno nie było :-p w pracy ciągle siedzę to podczytuje ale jakoś nie miałam jak się wbić ;-)

A do nas do miasta przyjechała mobilna strefa kibica :-D hehe poszła bym ale mój mąż marudzi że zmęczony i mu się nie chce :dry: z chłopami :-p

MAMBA - wiesz może być odpowiedni moment jak masz 18lat nawet a u innych wiek 30 to jeszcze za mało wszystko zależy od tego jak jesteś dojrzała i jakie masz warunki ;-) to raczej nie od wieku zależy ale statystycznie myślę że wiek 22-24 lata jest najlepszy na pierwsze dziecko :-) ... mieszkasz ze swoim partnerem ? co on na ten pomysł ?

SALI - no to masz ciekawie :-p fajnie że koleżanki mimo że daleko utrzymują znajomość niestety takie okazy coraz rzadziej spotykane ... :sorry:

Hej
maleństwo sw Jana jest w piątek czyli 22 czerwca :)
mamba witaj, jeżeli jestes gotowa na dzidziusia to mozna dzialac a co twój facet na to ? :-) jak widac ja mam 24 lata i trójke brzdąców także daje sie rade :)

Ale dzis gorąco... ;P przed wieczorem troszke lepiej sie zrobilo ;P
a jutro po poludniu na truskawki jedziemy znów chyba...
Milego wieczorku

edit. Kamcia nie zagląda bo komp badz net jej szwankują wywala ją ze stron (BB, FB) ona juz sie lepiej czuje, dziewczynki tez zdrowe :) postara sie szybko wrócic! :*

Ostatnia edycja:
Hejka

U nas tez gorąco, mam nadzieje ze dzisiaj burzy nie bedzie:-D

Dorotar a gdzie pracę znalazłaś, czemu się nie chwalisz???

Liza wiem ze praca męcząca i za grosze , ale zawsze to jakas mozliwość zarobenia;-)

Femme a ja się ostatno zastanawiałm ile ty masz wiosenek???

reklama
MALWINA - a wiesz że ja wczoraj też się nad tym zastanawiałam :-D ja zapominam ile mam lat muszę sobie liczyć :szok: :-D w tym roku będę miała 23 ;-) ... Burza jest fajna niech będzie jak będzie u Ciebie to i pewnie u mnie :-p

Do góry