reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malenstwo - nigdy nic nie wiadomo:tak:
Soksy - a to dlaczego tak, co sie dzieje?
dorotar110- no ja niestety już nie posiedze.
aleksandra - zdrówka dla małego
Cały dzień koleżanka u mnie siedziała i nie miałam kiedy wejść rzadko u mnie siedzi to się wreszcie wygadałyśmy.:-D
Mały śpi. Wysypka mu zaczyna schodzić. zaczęła sie na czole i tak w dół stopniowo ma schodzic skonczy sie na nóżkach i zniknie całkiem. Dobrze że przy tym nie gorączkuje ufff. Ja też idę spać bo jutro mam rozprawę nr 1 o podwyższenie alimentów haha boje sięęęę:szok: no masakra jakaś. Myślałam ze nie bedę sie musiała sądzić o alimenty a tu proszę ze swoim własnym ojcem do czego to doszło. Trzymajta & kciukasy zeby sie udało i żeby przegrał czopek.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny.dawno sie nie odzywalam.... u mnie wszystko ok :) zdrowotnie super no ale czeka mnie wizyta u GP bo wczoraj mialam dostac @ a jeszcze nie przyszla. poczekam do piatku i najwyzej test sikne a w poniedzialek pojde jak sie @ nie pojawi. bo jesli dobrze licze to owulke mialam kilka dni przed tym krwawieniem. moze od tego sie spoznia???? zadnych objawuw na @ nie mam tylko od dwoch dni mi niedobrze i moj V nazeka ze go w nocy budze jak do toalety ide. zobaczymy :) nie nastawiam sie na nic , chyba bym wolala nawet zeby nie dla dobra fasolki.Milena ty idz juz rodzic ;)

czesc :)

Papitka trzmam kciukasy :)

Aleksandra zdrowka dla Kacperka :)

mnie cale dnie niema. siedze na wiosce z Ł, czasami drepcze z bandą dzieci do kuzynki. wczoraj ol dnia bez dzieci spedzilam. Kuzynka wziela do siebie. Bo wczesniej jej zieciaki u nas były. Maaaaaaaaaaaaaatko jak cicho było, jak dziwnie.
Przedwczoraj to myslalam ze ocipieje. 4 dzieci, dwoch 7latków, 5latka i 3latek. I non stop gadają, gadają, pytają, sie klucą, znowu gadają i znowy pytaja... głowe mialam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeelką.

Nocka nawet nie była najgorsza a 23 dostał czopek o 2 w nocy jadł mleko i nie mial gorączki rano sie obudził miał 37,6 wiec jest jeszcze ok , ale jest ochrypniety nie za bardzo do mowy ;/
Do lelarza musze zadzwonić oby miejsc byly ;/ jak nie to do innej pojde .

Ola jak Kacperek??

Milena
jesteś??

Maleństwo super ze wszystko ok:)

Soksy
a co tam u Ciebie się dzieje??

Papitka
trzymam kciuki&&&

Pam a co z tym krwawieniem czym to spowodowane było??

A ja do rodziców przyjechałam na wakacje:)

Dziś pobudka o 6.15 mój syneczek to ranny ptaszek, o 7.30 już znowu spał ale ze 20minut tylko bo Mela się zbudziła i głosowała, pojechałam przed pracą na małe zakupy bo parówki dla Amelki się skończyły, a ostatnio wsuwa parówy z sosem czosnkowym mojej roboty, pojechałam też zatankować, do pracy zajechałam na 10, dzwonię do mamy a ta mi mówi, że wyszła z dziećmi na dworek i oboje sobie zasneli, mały w swoim wózku a Amelka na spacerówce-parasolce się położyła i też się zdrzemneła.
Obciełam już jedną dziewczynę i wyprostowałam, potem śniadanko zjadłam w pracy bo w domu czasu nie ma, tylko kawę piję w domu i czekam na klientów. A w końcu w pracy mam telewizor.
Dziś godzinkę wcześniej z pracy wychodzę tzn. o 17 bo w przedszkolu zebranie, do jakiej grupy Melę dadzą, co trzeba kupić itp. a w niedzielę po wyprawkę trzeba się wybrać.

OLA zdrówka dla łobuza, coś ostatnio często coś łapie.

PAPITKA trzymam kciuki za sprawę.
Co za wysypkę ma mały??

KASIEK wypoczywaj u rodziców.

JEJKU PONIEDZIAŁKU DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOGĄ.

dorota czy ja wiem czy czesto ?! ostatnio mial 3dnowke lekarze nie zaliczaja tego jako choroby . bo powinno kazde to przejsc a tak nie chorowal praktyczne wogole . Lekarka stwierdzila wirusowkę jakas i dala lek na to . zobaczymy jak podzialaja oby szybko przeszlo :)
kasiek - milego odpoczynku
doorota to udanych zakupow

kasiek - wedlog lekarza to bylo wahanie hormonalne i dzialanie tych tabletek co dali. bylam u lekarza dzis kazal brac kwas foliowy i czekac na @ a jak nie bedzie to w poniedzialek na sikanko

reklama
Do góry