reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Aniula- może poprostu zam7ast wychodzić z pokoju odchodzę od lozeczka? ją miałam podobną metodę, tylko zamiast wychodzić jak mały miał się wyplakac, to siedzialam koło pożyczka trzymając go za rękę(niechciane żeby czuł się odrzucony) ale nie reagowała na płacz tylko nievpatrzac na niego otrzymałam go za rękę
23may- mały za każdym razem jak się budzi zjada ok. 300ml. kaszki mannej lub ryzowej

kolaże tą pam...

reklama
Za dużo piszecie ;) i nie bardzo pamiętam co komu mam odpisać ;) :-)
23may , Paulina Linka na fejsika wysłany
Madzia U siostrzeńca i mamci ok ;) Wczoraj byłam pod wieczór u nich:-) P siedział z Natalką . Jaki malusii o rety ;-) Ale Ania nie wygląda za dobrze po porodzie ..

23may mamy paru wspólnych znajomych :-)

Milenaa jak sie zrobi lato to obowiazkowo musimy się wybrac z małymi na basen ;D
no troche wspolnych znajomych rzeczywiscie mamy ;D
źle się czuje po porodzie czy cos?

23may tak czy siak mozemy sie poznać...tak z ciekawosci skąd znasz Klaudie J?

happy porod ok...ale popękały jej te żyłki w oczach...i zmeczona

hej :) co slychac?

ja dzisiaj na obiadek robie naleśniki ze szpinakiem.
o dziwo moj maly uwielbia szpinak !! :szok:

miałam iść dzisiaj na uczelnie lae nie ide. Miałam wczoraj zabieg ginekologiczny i nadal mnie brzuszek boli :baffled:

Milena, to jest chyba dziewczyna znajomego A. o ile dobrze kojarze, w sumie sama nie wiem ;/ musze obczaić ja ;)
mozemy sie kiedys umówić na jakąś kawe ;)

a ja dzis sobie placek zrobie, cos mnie ostatnio na słodkie wzieło, tylko brat sie cieszy ze deserki w domu ma haha ;)
a na obiad hmm. moze ten papirus co reklamuja ;P

Kuecze ale szoku doznalam ze ta cala Pam to oszustka i wymysla takie historyjki.. trzeba miec niezle w glowie nastukane zeby takie cos wymyslac, opowiadac w dodatku na watku osob ktore naprawde przezywaja taka tragedie.. ehh szkoda slow.. w maju chyba tez z tego watku jakas dziewczyna zostala wyrzucona z tego co mi sie kojarzzy.

Ja wczoraj zrobilam ta zapiekanke ale byla pysznaaaa;)) Mmmm;) skonczylam na sniadanko ja;) Do tego rogaliczki zrobilam pysznosci hehe;);) Moj T mowi ze go rozpieszczam:D

No ale za to dzis bez pomyslu na obiad.. bo zjadlabym cos.. ale nie wiem coo;D

reklama
Do góry