reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
VeronicaMelania-współczuję 

Widocznie tak miało być....
VeronicaMelania
Fanka BB :)
ja czylam od poczatku ze cos bedzie nie tak. trudno, psychicznie mnie to dobilo 
Veronica przykro mi;(( wspolczuje.. tez przez to przechodzilam w maju..;( ale u mnie zabiegu zadnego nie bylo, bo macica sie sama oczyscila nie zostawiajac nawet sladu zadnego..
Ojj dziewczynki
tylko mowie ze dobre hehhe
)
Ojj dziewczynki
pinky sky
Fanka BB :)
Veronica bardzo mi przykro.
O tej pam_x_pam dawno wiedziałam już z dziewczynami z tamtego wątku zwracałyśmy uwagę administracji bo to ode mnie z miasta dziewczyna. Ale nie było dowodów tu Milenie pisałam żeby na nią uważać.
Soory dziewczyny ale do pracy chodze i nie mam jak nadrabiać
O tej pam_x_pam dawno wiedziałam już z dziewczynami z tamtego wątku zwracałyśmy uwagę administracji bo to ode mnie z miasta dziewczyna. Ale nie było dowodów tu Milenie pisałam żeby na nią uważać.
Soory dziewczyny ale do pracy chodze i nie mam jak nadrabiać
Veronica wspolczucia ogromne.
Milena oczy sie wygoją siostrze. Dorze ze porod bezkomplikacyjny.
Ja rodząc oskara popekalam w kroczu sporo. do tego popekaly mi naczynka w oczach i z prawej strona twarzy, dekoltu i cala szyja. wyglądalam jakbym sie cudzą maszynką golila.
ja dziś nadal obolala. opuchlizna mi z żuchwy nie schodzi ;/
na obiad dziś klopsiki z makaronem.
a co do tej Pam. mam nadzieje ze trafi na jakiegoś specjaliste, bo to pod choroby psychiczne podchodzi
w maju byla tu tez jedna z urojoną rzeczywistoscią ;/
Milena oczy sie wygoją siostrze. Dorze ze porod bezkomplikacyjny.
Ja rodząc oskara popekalam w kroczu sporo. do tego popekaly mi naczynka w oczach i z prawej strona twarzy, dekoltu i cala szyja. wyglądalam jakbym sie cudzą maszynką golila.
ja dziś nadal obolala. opuchlizna mi z żuchwy nie schodzi ;/
na obiad dziś klopsiki z makaronem.
a co do tej Pam. mam nadzieje ze trafi na jakiegoś specjaliste, bo to pod choroby psychiczne podchodzi
w maju byla tu tez jedna z urojoną rzeczywistoscią ;/
reklama