reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Alice mnie jak byłam w ciąży przerażała blizna po cc chociaż wiem, że teraz robią tak,że prawie nic nie widać. Na szczęście 2 razy rodziłam sn
Papitka mój też marudny dzisiaj, że hoho, wychodzą mu 4.
Paulina tyle kasy za cc na życzenie??? Szkoda by mi było...

Mały maruda w końcu zasnął a Oliwka poszła do babci bo suczka się w nocy oszczeniła i ma 6 szczeniaczków, oczywiście już nie mogła wytrzymać by je zobaczyć

Wicia też dzisiaj marudna. Zmieniliśmy w końcu lekarza. Od razu praktycznie stwierdził, że Wicia ma (najprawdopodobniej - czekają ns testy na alergie i jeszcze jakieś badania) azs. ale jak sugerowałam to poprzedniej lekarce to mówiła, że to ona jest lekarzem :crazy:. Wiciek już śpi, bo nie spała w dzień. Coraz częściej nie śpi.
Żyjemy sobie jakoś u K., bo jego ojciec jeździ na cały tydzień do roboty (nawet się za coś zabrał ) i wraca tylko na weekendy, więc jest spokój. w sumie to przydałoby się, żebym chociaż na chwilę wróciła do domu, ale jakoś mi się nie spieszy. w sierpniu w końcu jadę do Gniezna na tydzień - wujuś mnie zaprosił.

Paulina nie mogę znajść tego noclegu ... :no: będe szukać dalej .. znajdę to dam .. ; )) nie dała bym tyle kasy z CC , mimo że na porodówce prosiłam o CC na żądanie , całe szczęście że nikt mi jej nie zrobił :-D:-D

I tatuaż jest " Natalia+data'' pochwale się po poprawkach .. ; ))

edit. Paulina mam byłam tu http://www.scala-rowy.pl/ ...

Ostatnia edycja:
Zaraz mi głowa pęknie ..
U Nas upałów ciąg dalszy ;/ Julka cały dzien na dworze. Kupiłam jej witaminy juz kiedys, dziś chciałam jej dac a ta ŁEE FUJ BEE itp. wiec znowu cała butelka sie zepsuje, chciałam jej dolac do soku ale wyczuwa .
Czy Wasze dzieci też się tak rzucają w nocy na łóżku? Julko nie ma jak zostawic jak spi bo zaraz spadnie bo tak sie rzuca..
Chyba się wybiorę sama z Julka w sierpniu do Zakopanego na weekend, A. pewnie nie bedzie miał wolnego i tak.
AA i moje dziecie sie zakochało w JAJKACH NIESPODZIANKACH.. co znajdzie jakiegos pieniążka twierdzi ze idzie do sklepu po Jajo ;D

Milena czekamy na foto;D
Magduledzia, to widze ze w podobnym wieku jestesmy i mamy dzieci ;)

witam :)
Dominisia, dobrze ze zmieniłaś tą lekarkę..
Paulina, czego bałaś się sn?
miałam na sali babki które gorzej cierpiały po cc niż my po sn, bo w ogóle wstać nie mogły, ja już po 6 godzinach chodziłam, siusiałam i pieluchę zmieniłam bo się Oliwier taką smołą zafajdał :)
23may, Oliwier się obraca ostatnio wokół osi...i dwa razy już nam spadł...

ile płacicie za tatuaże ?

reklama
Hej
Bimbalinek ( Damian) w końcu zasnął, jeju jak on marudził... .Oliwia znów u babci, pieski męczy. Kończę obiad i idę wozić drzewo do szopki... nie chce mi się.
Ale pogoda dziś fajna, ciepło ale nie upalnie

23may mały strasznie się wierci w łóżeczku, jak go położę z jednej strony to rano wstaje z drugiej i to nieraz w poprzek. Oliwia ma prawie 7 lat i dalej się kręci...
Dominisia dobrze, że zmieniłaś lekarza
Magdulendzia witaj, skąd jesteś?

Ile Wasze dzieci mówiły jak miały roczek? Damian mówi 'mama' 'tata' i 'dada'. Oliwka w jego wieku mówiła dużo więcej ale wiadomo każde dziecko jest inne i rozwija się w swoim tempie..

Do góry