reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dziewczyny słonkiem!

Ja zaraz jadę do mamy rowerem z Kubą. Nie widziałyśmy się już ponad dwa tygodnie, bo najpierw my wyjechaliśmy na wakacje, potem jak my wróciliśmy to rodzice następnego dnia pojechali do Kołobrzegu. Jadę poplotkować troszkę z mamą :-) odkąd nie mieszkam z rodzicami poprawiły się moje relacje z nimi :-)

Fikusek1988 zrobię tą sałatkę jutro :tak:

Dziewczyny wy już robicie ogórki? Hm ja planuję w sierpniu dopiero :sorry:
Ja też robiłam w tamtym roku ogórki z chilli i nic nie zostało :-) Niech podzieli się któraś przepisem na ogórki z musztardą :-) skoro tak chwalicie :-)

U nas tez tak dużo komarów nie ma, a mieszkamy na wsi i przy lesie.

reklama
a u mnie komarów pełno, K. znalazł jakiś przepis na pułapkę na komary z drożdży, ale nie wiem dokładnie o co chodzi. Wicia jest bardzo marudna dzisiaj..

Jagoda na watku mlodych mam z przepisami podawalam napewno wiec warto poszukac ;-)

edit. o nie znalazlam, zaraz tam dodam jak cos :)

Ostatnia edycja:
Cześć wam, poczytałam co u was słychać... wybaczycie mi że nie odpiszę ?
aby zdrówka dla Nikoli życzę :)
trochę dziwny okres u nas jest, coś się złego dzieje w rodzinie... nie potrafię wam po ludzku, racjonalnie tego wyjaśnić.

ogólnie to u nas też ciepełko, na dworze siedzimy :)
jutro R. urodziny, ale tylko ciacho kupiliśmy na poczęstowanie i dzisiaj robię skromny mini tort :)

Jagoda musze teraz ogrorki robic bo rosna mi jak szalone:)

Zaraz lece robic obiadek;)

ok, dziękuję za przepis :-)

ogórki na pewno zrobię! :tak::-)

Mój M na noc w pracy. Dzieci śpią :-) a ja chrupię ciacha :-):-p i popijam herbatkę oraz przelotem oglądam rodzinka.pl :-)

wiecie co, od jakiegoś czasu strasznie mnie nosi na słodycze :zawstydzona/y: nawet bardziej niż w ciąży jak nie ciasto to inne łakocie. Dzisiaj M wysłałam do sklepu po Wafelki Familijne, bo akurat na nie miałam ochotę :-):zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Jagoda mnie tak samo! Nawet placki nauczyalam sie piec bo az tak slpdkiego mi sie chce:D

My juz po kolacji:)i wymyci:) Alan obejrzy sobie jeszcze bajke i idzie spac:D

HELLO LASKI!!! Wrocilam. Potwierdzam lacznosc z siecia. My juz w domku, ale antybiotyk domiesniowo do poniedzialku. A wczoraj wzial mnie na zakupy z okazji urodzin i totalnie mnie zaskoczyl. Wzial mnie do media markt i kazal wybrac laptopa a ja :szok: no to wybralam :

Witajcie
Na komary sprawdza się olejek waniliowy ( taki do ciasta) podobno, bo jeszcze nie próbowaliśmy. Hehe posmaruję dzieciaki i będą pachnieć jak ciacha;-)

Ogórki robiłam ale z chilli ale muszę poszukać przepisu i zrobię w musztardzie skoro tak chwalicie

Byłam dzisiaj kupić Oliśce kieckę, ładną wybrała. Jak dam radę to jutro wstawię fotkę

Paulina jak Niki?

reklama
Czesc dziewczyny ;)
Ja jestem wierną fanką ogórków małosolnych, kocham wprost ;)
Katar mnie łapie, siąkam nosem od godziny.. chyba od klimatyzacji w sklepie ;/
Byłam dziś z Mała w markecie na zakupach, po sklepie chodziła jakaś babka z 2 dzieci ( ok. 3-5 lat) i nagle te dzieci zaczeły się kłucic o cos, jedno placze, drugie krzyczy a matka podchodzi do nich i na cały sklep sie wydziera 'ZOBACZYCIE JAK WAM WPIER... W DOMU' żenada.... ludzie patrza na nią a ta jakby nic się uśmiecha. Odnosnie komarów to kupiłam dziś jakies spiralki, które się pali, coś a'la kadzidełka, ale zobaczymy czy coś dadzą.

Paulina, fajny prezent ;] Jak Nikola?
asik, fotki wstaw koniecznie ;)

a co do słodkosci, nie mogłam się powstrzymać od ptysi w sklepie , Julka pomogła mi oczywiście jest, łasuch mały :-)
kurdee... NIENAWIDZĘ MIEĆ KATARUUU!

Do góry