reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
snoopy przyzwyczaisz się w końcu i będziesz wiedziała jak sobie radzić z dwójką dzieci. Chociaż ja sobie w sumie nie wyobrażam jakbym to wszystko ogarnęła
Ty na razie odpoczywaj, niech Ci M poodkurza 
sali ja też nie ograniam
teraz znowu na głównym się opuściłam, bo jakoś nie mam czasu..
Głosik na Kaje oddany, a właściwie dwa głosiki ;-)
Liza u nas też się właśnie rozpadało, bez sensu taka pogoda. Jutro festyn z okazji Dnia Dziecka u nas koło bloku a jak będzie taka pogoda to pewnie nawet się nie odbędzie
Kurcze, Zuzia jest przeziębiona
jestem zła, bo normalnie to by sama nic pewnie nie złapała, ale mój brat jest chory i się zaraziła 

sali ja też nie ograniam

Głosik na Kaje oddany, a właściwie dwa głosiki ;-)
Liza u nas też się właśnie rozpadało, bez sensu taka pogoda. Jutro festyn z okazji Dnia Dziecka u nas koło bloku a jak będzie taka pogoda to pewnie nawet się nie odbędzie

Kurcze, Zuzia jest przeziębiona

Witam
Sali zdrówka dla Kaji głosik oddany
Kamma własnie kiedy egzamin , chcemy kciuki trzymac
Snoopy dasz radę , mi na początku było mega trudno , nawet moja kochana tesciowa była przez parę dni i pomagała , bo M w pracy a do tego przeprowadzke mieliśmy. Dacie radę
A ja jestem mega niewyspana . Tu gdzie wynajmujemy mieszkanko, własciciel buduje no i jakiś jeden pracownik pracował całą noc pod naszym oknem i pukał w betoniarkę . Masakra
Sali zdrówka dla Kaji głosik oddany
Kamma własnie kiedy egzamin , chcemy kciuki trzymac
Snoopy dasz radę , mi na początku było mega trudno , nawet moja kochana tesciowa była przez parę dni i pomagała , bo M w pracy a do tego przeprowadzke mieliśmy. Dacie radę
A ja jestem mega niewyspana . Tu gdzie wynajmujemy mieszkanko, własciciel buduje no i jakiś jeden pracownik pracował całą noc pod naszym oknem i pukał w betoniarkę . Masakra
sali04
Mama-to moja kariera
Anetka zdrówka dla Zuzi ....same choróbska w koło panują;(
Dziewczyny mozna klikac dwa razy...
Casting na Smyka na Facebooku | Facebook
Dziewczyny mozna klikac dwa razy...
Casting na Smyka na Facebooku | Facebook
Liza
Fanka BB :)
sali zagłosowane i dzis, przypominaj sie
Kurcze ale pogoda;/ i to jak chlodno sie zrobiło, brrrrrrrrr....
Kurcze ale pogoda;/ i to jak chlodno sie zrobiło, brrrrrrrrr....
hejka;-)
Anetka Sali zdrówka dla dziewczynek;*
Liza Wampi Dzisiaj jest już lepiej;-) pierwszą noc przespałyśmy prawie calutką nie licząc nieprzytomnego karmienia
z cycem na wieszchu się obudziłam
tata obudził mnie o 10 na dobre życzeniami na dzień dziecka
Olisia kupkuje, cyckuje i śpi prawie cały czas, jak tylko otwiera oczka albo zaczyna kwilić Ala do niej z ratunkiem leci:-) boski widok
Dzisiaj popiorę Olisi ubranka bo sporo się już uzbierało;-) siorka ma wieczorkiem przyjechać wiec troszkę pomoże mi posprzątać
już Ikeę nawiedziła i małą obkupiła
(dziewczyny z firmy się zrzuciły na jakąś wyprawkę a Madziula się podjeła obkupienia bo ma być chrzestną i już się poczuwa jako mamuśka nr 2
) Ala się cieszy że obie będą miały takich samych chrzestnych
nie wiem czy się chwalić, Oliśka ma już normalną kupkę
Anetka Sali zdrówka dla dziewczynek;*
Liza Wampi Dzisiaj jest już lepiej;-) pierwszą noc przespałyśmy prawie calutką nie licząc nieprzytomnego karmienia

tata obudził mnie o 10 na dobre życzeniami na dzień dziecka

Dzisiaj popiorę Olisi ubranka bo sporo się już uzbierało;-) siorka ma wieczorkiem przyjechać wiec troszkę pomoże mi posprzątać

sali04
Mama-to moja kariera
Kupiłam Kai takie kolczyki od babci na urodzinki KOLCZYKI DLA DZIECKA NA ANGIELSKICH ZAPIĘCIACH (2386952608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
od chrzestnej to(choc bardziej dla Tymka ale wszyscy pogramy hehe)SIMBA Gra Speed Squap kraków gratis wysyłka (2372528847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Od nas Monster(dalej poszukiwana,w sklepach pustki a jak jest to jeden rodzaj i za 120;/)
i nie mam pojecia co od kolezanki zamówic bo tylko ona nie ma "przydzialu"hehe myslalam o ciastolinie albo piaskolinie...macie jakies pomysły to pomózcie
od chrzestnej to(choc bardziej dla Tymka ale wszyscy pogramy hehe)SIMBA Gra Speed Squap kraków gratis wysyłka (2372528847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Od nas Monster(dalej poszukiwana,w sklepach pustki a jak jest to jeden rodzaj i za 120;/)
i nie mam pojecia co od kolezanki zamówic bo tylko ona nie ma "przydzialu"hehe myslalam o ciastolinie albo piaskolinie...macie jakies pomysły to pomózcie
sali04
Mama-to moja kariera
Wampi to dla Kai na ur.napisałam ze dla Tymka bo ona pewnie jeszcze nie bedzie umiala w to grac hehe
Moje biedactwo lezy od rana ale odpukac nie wymiotowała od dwóch godz. ,w sumie to nie ma czym...zjadła teraz pól kotleta bo chciala i zobaczymy jak zareaguje..
Moje biedactwo lezy od rana ale odpukac nie wymiotowała od dwóch godz. ,w sumie to nie ma czym...zjadła teraz pól kotleta bo chciala i zobaczymy jak zareaguje..
reklama