Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ANETKA - trudno się te bułki robi ? może też bym spróbowała
A mi zostały już tylko 3 dni do wyjazdu na Chorwację jak ten czas leci masakra
Tak więc od dzisiaj wielkie pakowanie powoli czas zacząć muszę wszystko wyprać itp.
Nina już pojechała z moją mamą do przedszkola bo mi K samochód zabrał więc jeszcze trochę mogę się polecić a na 14 do pracy
UMI - ja pier dziu ! czemu ja dopiero teraz widzę że masz tak zajebistego bloga ? wcześniej nie miałaś tego w podpisie czy ja jakaś ślepa jestem ?
WAMPI - no to ładnie dzień zaczęłaś :-) co do paznokci ja mam jedną rękę niebieską drugą fioletową a u stup różowe i w pracy robię furrorę szczególnie faceci są zachwyceni tym pomysłem
Snoopy gratulacje:-) Wampi szczerze to srednio pospalam bo zasnal po 1,5 godz i wstal juz o 6 wiec cale nic. Niby pozniej Ł sie nim zajmowal ale maly ciagle chcial do mnie, a to ptrzebrac trzeba bylo i w sumie cale nic spalam. Ja przed porodem malowalam paznokcie co 2 dni a teraz od roku nie, nawet lakiery wyrzucilam bo byly juz do niczego Femme wlasnie tym gowniarzom nic nie da sie zrobic, gdy ur jeden specjalnie walil nam pilka w okno wiec Ł go lekko popchal na trawe, matka przyleciala chciala sprawe zakladac bo niby jej syn tak wychowany i nie zrobilby czegos takiego a to ze ma 14 lat i z fajka chodzi matka nie widzi
Femme zwykły blog nic specjalnego, ale dziękuję. Mam go w podpisie od hm... 2 miesięcy? wampi różowe sobie strzel, ja w tamtym tygodniu miałam fiolet teraz jasny róż Anula to nastepnym razem wiecie co robic od razu po policje na gówniarza, skoro matka tak wyjeżdża to klin klinem
UMI - żartujesz sobie ? świetny jest ! :-) i oprawa i to jak piszesz talent masz dziewczyno :-) jestem pod wrażeniem na prawdę aż pozazdrościłam i stwierdziłam że na moim do zdjęć też jakieś chociaż krótkie opisy będę dawać bo po latach będzie się fajnie wspominać ;-)
WAMPI - no można pokombinować z tymi pazurkami trochę ;-)
ANULA - no właśnie i to jest to nic nie zrobisz chyba że gówniarza nakręcisz i wtedy matce pokarzesz i ta mu da popalić ...
Femme a to na prawdę fajna pamiątka, po latach wchodzisz i czytasz co twoje dziecko wymodziło. A niektóry sytuacje człowiek zapomina. Ja mam tak z wpisami które tu na BB dodawałam, niedawno weszłam i sie zdzwiłam, że o kilku faktach zupełnie zapomniałam
WAMPI - mi się nie chce nawet do kuchni dojść kurcze no ale już mi się tak w brzuchu przewraca że muszę najgorsze że nie mam chleba ani nic jajówe muszę sobie strzelić
lolkak na bloggerze jest fajne rozwiązanie planowania publikacji z czego nagminnie korzystam. Tez nie mam za wiele czasu, czasem w jeden wieczór pisze trzy posty na trzy dni, a czasem jak mam chwilke to dopisuje coś. Co do braku czasu doskonale cię rozumiem, ja mam ten plus że net w pracy jest to czasem jak nie mam co robic to siedzę i sie obijam. femme przez ciebie głodna jestem, ja bym zjadła ze szczypiorkiem mniam