reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

O matko czy i tu były jakieś trolice??? Za dużo mam stron do nadrobienia,żeby ogarnąć o co dokładnie chodziło ,a chcialbym się wyrobic jeszcze dzisiaj :-D

ViKamcia to Ty młoda doopa jesteś :-):-p

A ja najbardziej z grilla lubię filety z kurczaka :p Nowy pomysł na jogortowo coś tam jest całkiem,calkiem ;-)

reklama
Lolkak własnie musze wypróbowac te kurczaki w jogurcie;)

Jeny ja wczoraj przez cały dzien zjadłam dosłownie tylko kawalek ciasta a dzisiaj małe sniadanie i o 17 jajko z majonezem i taka pełna jestem...chyba żołądek mi sie skurczył ..oby hahah

lolkak a Ty myslałaś ze ja starsza jestem?? hehe :-p
no chyba zzacznę ukrywac swój wiek :-p

a trolle nie wpadły na nasz waek tylko na główny młodych mam ...
tu nie mają wstepu bo żaden troll nie przetrwa do stanu "weteranki" ;-)

Witam,
Maly mnie wkonczy codziennie wstaje 5 a jakby tego bylo malo dzis wstal przed 4:wściekła/y:zasnal po 21. Zasypiam siedzac a lobuz bawi sie w najlepsze....

Bry
Fikusek GRATKI!!! :-)
Bosze nie piszcie ile macie lat ;P ja z moim bagażem doswiadczen i trójka dzieci to sie czuje jak 30stka;P a ledwo 24 skoncze za pare dni... ;P heh...

tortowo tutaj... hymmm jak to chyba zrobie torta Mikusiowi normalnego z truskawkami, taki maly ;P i tak gosci nie bedzie azni zadnej imprezy wiec wiecie.... ;] choc ten tort to tez nic pewnego... ;] heh

Anula o kurcze współczuję!!!

Fikusi
e GRATULACJE!!!! Szybko całkiem się pozbędziecie;)

Liza
pewnie zrób będzie miał uciechę z dmuchania:)

Chyba idę odżywkę zmyć bo już z godzinę siedzę:)

Witajcie i tu

anetak,
akcper był zachwycony, najbardziej strażą pożarną, ale jak miał możliwość wejścia na zwyżke to nie chciał bo się bał:-p. Ale tak to do samochodu strażackiego pierwszy leciał:-D. Ja widziała zdjęcia Zuzi z wężem strażackim super sprawa:tak:, Kacprowi sie strasznie Zuzia na nim podobało i waż:-p.
kasiek tak masz racje co jakiś czas, ale jak przychodzi co do czego to wtedy wielka panika:-D
fikusek gratuluję
Vi ja nie pomogę nie miałam żadnych zapięć

Liza jasne że zrób torcika dla was:-)
będzie się cieszył :-)

kurde mnie brzuch bolli przez @
nigdy mnie nie bol,ał ale teraz jestem przeziębiona i pewnie przez to mnie tyak ciągnie !
normalnie jak siadam to czuję jakbym miała bóle porodowe :szok:

reklama
Do góry