reklama

Młode Żonki :D

reklama
poczytalam,ale nie wiem czy wszystko zapamietalam..;-)
chcialam rano wpasc do was z kawka,ale jak wlaczylam kompa,napisalam jednego posta na innnym watku to mi zaczelo cos wyskakiwac..,anywirus nam sie skonczyl i to dlatego ,a ze ja panikara straszna,to wylaczylam kompa i z tego wszytskiego mieszkanie wypucowalam :-D
Lena jak maz bedzie co 2-3 tyg.,to nawet nie odczujesz,ze go nie ma..i super,ze bedzie tak czesto w domu ;-)
MamaBoo ale ci Tymek ladnie rosnie ;-) &&& za Oskara,aby wystraszyl sie lekarza i przestal sie moczyc..,masz racje metoda niezbyt fajna,straszyc dziecko szpitalem,ale czasami trzeba..,ja naszemu Hubciowi powiedzialam,ze jak bedzie dalej sikal w lozko,to powiem jego kolegom..chyba sie wystraszyl,bo przestal..wiem niepowinnam,ale juz mialam tego dosyc...
Edysiek on za duzo tego szcupaka nie pzryprawial,bo ta rybka jest dobra sama w sobie,ale jak bede wiedziala jak ja zrobil,to dam ci znac..,bo ja przyszlam juz na gotowe,jak byla zrobiona :-)
milej nocki,musze juz uciekac,bo maz mnie przegania,reszte nadrobie jutro..papa:tak::tak:

Witajcie!:-)U nas dzisiaj tyle zajec, ze dopiero teraz do was zawitalam. Juz ostatnio zamiast spac to siedze w necie do 12 w nocy. Nie moge sie z niczym jakos wyrobic, a maly nie chce mi spac wieczorem. Jutro jade do Torunia na zajecia z Ekologicznej Pani Domu oraz na wyklad dot. nauki poprzez zabawe. W domu zapewnie dopiero po 20 bede.:szok::tak:
aguska - slyszalam, ze w Plocku jest dobra porodowka?! Mi tez marzy sie corunia! Fajnie, ze juz jestes z nami i bartus sie szybko zaaklimatyzowal w nowym miejscu.:-)
Liza - ja tez sie Kochana podziwiam. Super Mamuska i Gospodyni. Taki idealny pakiecik!:-D:tak::tak::-D
mama Boo - mniam mniam babeczki!:-D:-D:-D;-)
ślicznie prosimy o glosiki!:-):-)
GRA.fm :: Toruń :: konkursy :: Płeć Męska na GRA.fm

asienka u nas sa dwa szpitale w których można rodzić jeden taki sobie chociaż koleżanka nie narzekała a drugi mały typowo położniczy i właśnie ja tam rodziłam.powiem ci że warunki dosyć fajne małe sale ja leżałam na 2 osobowej porodówki sa 4 ja na wisience rodziłam tzn zaczęłam bo i tak cc sie skończyło.ja dobrze ten moment wspominam bo wiem że w innym szpitalu prawdopodobnie czekali by z cc a tam lekarz od razu zadecydował gdy pojawiły sie komplikacje i dzięki nie mu mój synek żyje i jest zdrowy.i przy mojej wymarzonej córeczce kiedyś:-D też tam chce rodzić.
madlen ja też jak coś sie dzieje z kompem to sie oddalam żeby jeszcze bardziej nie zepsuć:-D
a ja sie witam przy kawce
pogoda lepsza niż wczoraj tylko wieje ale na szczęście nie pada liczę na spacer z tym moim urwiskiem bo w domu za bardzo energia go rozpiera i nie ma gdzie jej zuzyć

A ja nie oglądałam przepisu :-( Najpierw leciał mecz, potem Tymek wył do 23 i jeszcze się z Ry pokłóciłam... Ehhh... Za to Tymek rano obdzielił mnie takimi uśmiechami, że przynajmniej on wynagrodził wczorajsze cierpienie :-) Oskar dzisiaj z nami w domu, bo nie miał go kto odprowadzić, zawsze teściu przyjeżdża po Ry i Starszaka, a dzisiaj nie może.
Asienka mam nadzieję, ze miło dziś spędzisz czas. Głos oddany - jak co dzień :-)
Madlen u nas groźba powiedzenia nic nie dała... Ani prośby, ani groźby, więc może groźba lekarza coś da. O noc nie mam pretensji, bo wiem, że to nie jego wina, on nad tym nie panuje, w dzień to inna sprawa.
Liz u nas i ograniczenie picie, wizyty w WC przed spaniem i dwa razy w nocy i znów dziś porażka... Ale jeśli chodzi o noc to się tak nie martwię, bo to nawet może być reakcja na pojawienie się Tymona. Gorzej z dniem...
Martusia no dzisiaj dwa razy z nim byliśmy i znów porażka. Zobaczymy przez kilka dni, może to efekt stresu albo przeziębienie łapie.

aguska - dobrze, ze wszystko skonczylo sie szczesliwie i masz zdrowego urwisa w domu. To ja Ci zycze tej coruni wymarzonej!:-D
mama Boo- pewnie z biegiem czasu ustapia nocne problemy Oskarka.:tak: Na swoj sposob czuje sie odrzucony, bo mama poswieca ciutke wiecej czasu Tymusiowi. :tak:Zycze spokojnej kolejnej nocki.:-)

reklama
Hej żoneczki :-)

MamaBoo kurcze moze faktycznie to jest dlatego ze mały sie pojawił... mam nadzieje ze szybko sie uporacie z tym problemem!!!
asienka zagłosowane :-)

Ja dzis z rana pojechalam z tatą na targ, szukałam butów i znalazłam :-) i to tanio i jestem mega zadowolona ;-)
Daniel z Hanią u babci siedza bo jest brat ze swoimi dzieciakami ;] Miki wstaldopiero i zjadła obiadek :-)
Na dworku pranie suszy sie bo tak ładnie wieje ze ręczniki poprałam :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry