Delfin witaj wśród żywych :-) A może to od wody w PL ? Znam i takie przypadki.
Julita co się stało, że w szpitalu wylądowałaś ? Dużo zdrowia dla Was !
Wika ja przy Tymku na początku miałam mdłości, ale nie wymiotowałam. Moja przyjaciółka za to miała do 6-mca. Mam nadzieję, że Twoje szybko miną.
Liz Twoja historia jak z filmu "Księżniczka i żołnierz" oni też się ukrywali

Jak masz mało roboty to zapraszam do mnie ;-) A dzieciaczki są tak do siebie podobne !
Podwójna no to trochę masz do zrobienia po porodzie :-) Ja chcę kolczyk w brwi i chciałabym go zrobić teraz, żeby do pracy z takim wielkim nie chodzić (bo pierwszy jest taki ogromny) a potem sobie jakiś delikatny włożyć, ale nie umiem się do studia wybrać... A skok na bungee ??? Podziwiam, ja rozwieszam pranie na 8-mym piętrze i mi się w głowie kręci.
Martusia, Asienka nie denerwujcie się i tak to nic nie da ;-)
Out my mamy jutro szczepienie i tez mnie boli na samą myśl o tym...
Aguska ja też nie mogę się doczekać żeby urwać się na jakąś imprezę. Już nawet nie chodzi o picie, bo nie piję, ale o to, zeby się oderwać myślami. Ale... to nastąpi za jakieś dwa lata pewnie
Edysiek pierwszy i jedyny rzadko się to zdarza, gratulacje :-)
Ale nas dużo ! Teraz żeby każdej odpisać to elaborat

Ja już prawie wszystko ogarnęłam, został pokój chłopaków czyli SAJGON !!! Pochowałam trochę zabawek Oskara do szafy, takie, którymi się nie bawi i za jakiś czas mu wymienię, bo nie mamy już gdzie tego trzymać... A wczoraj wylądowaliśmy znów u lekarza, bo Oskar obudził się z potwornym bólem ucha. Ale już jest ok na szczęście.
Muszę się pochwalić, że Tymek od kiedy tu mieszkamy śpi z Oskarem w pokoju, oboje zasypiają około 20 i jest tak cudnie wieczorami :-) Cisza, spokój :-) Bajka !
To ja się tez chłopcami pochwalę, a co :-)