reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

delfin oby to było tylko od emolium;-)
mama boo zdecia cudne ale ci bobo rośnie:-)
martusia fajnie że jest już między wami ok;-)
julita to zdróweczka jeszcze raz ;-)
My już byliśmy w sklepie mały grzecznie za rączke szedł potem zaliczyliśmy karuzele a teraz bartusiek sie bawi samochodami

reklama
Witajcie!:-)Na obiadek dzis zaserwuje jezyki z ziemniaczkami. Pychotka!:tak:
Pranka 2 wypraly sie i jeszcze jedno mama w planach. Ach... mam dzisiaj podly humorek. Bu... :no:
Jutro Foto Mamuśki. Hip Hip Hurra!!!:-D
podwojna mamusko - co do humorku, to tak trzymaj Kobitko!;-)
Julita - zdrowka dla calej familii!:-)
Delfin - duzo zdroweczka dla Lenki!;-)
Edysiek - powodzenia w bibliotecznych poszukiwaniach. Ja lubie poradniki psychologicznr, najlepiej dotyczace coachingu oraz wychowywania dzieci. Wczoraj dokonczylam Zyciologie Miłosza Brzezińskiego.
mama Boo - super, ze chlopaki pieknie spia razem w pokoiku. Zdjecia boskie!:-D
Milego dzionka!:-)

Delfin dobrze, że tak szybko udało ci się dojść do tego co mniej więcej Malutką uczula.
Edysiek ja właśnie z biblioteki wróciłam :-D Mam dwie Agathy Cristie - nigdy ich nie czytałam a wszyscy wychwalają pod niebiosa. Zobaczymy. A Ty co wybrałaś ?
Julita a to jakiś wirus czy się zatrułaś czymś ?
Asienka może zajęcia na Foto Mamuśkach poprawią Ci humor ?

Ja mam już wszystko zrobione. Uffff :-) Zaliczyliśmy z Młodszakiem krotki spacer do biblioteki, teraz śpi... na balkonie :-D Niech się dotlenia, ja muszę obiad robić. A potem znów na dwór ze Starszakiem na plac zabaw. Musimy korzystać, bo nam go zamykają 15.11 bo będą coś tam robić.

Dzisiaj Przepis !

hej dziewczyny bartek nakrmiony ja druga kawke wypiam obejrzaam powtórke pierwszej miłości bo wczoraj nie mogłam obejrzeć i tak siedze zaraz pobawie sie z Bartusiem
miłego dnia

witam ostatnio totalny brak czasu a jak juz jest go troche to brak checi. sytuacja z mezem mi sie ratykalnie pogorszyła ale nie chce o tym zaduzo mówic. Przygotowania do roczku ruszyły pełna para. dziś byłam na rozmowie w sprawie pracy pewnie nic z tego no ale ...
witam nowe mamusie ide poczytac co tam u Was słychac

MamaBoo super fotki! Ciesze sie ze chlopaki ładnie zasypiaja w nowym mieszkanku! :-) oby tak dalej :-) U mnie chlopaki tez są razem w pokoju i ida spac kolo 19:30 :-)
Julitka zdówka!

My dzis szalalismy na dworze bylo pieknie!!!! :-)
Do tego jestem szczesliwa bo chrzestna Mikołaja jest w ciąży, pisałam z nią na gg niedawno :-) termin ma tez na czerwiec :tak: strasznie sie ciesze ;-) hehe i tak mi sie humor poprawil :-) :happy:

witam, ja dzis zaszalam na zakupach zdarzyl sie dodatkowy zastrzyk gotowki to trzeba poszalec, eh zeby tak sie dalo codziennie :rofl2:
Oliwka nie cche spac piernik maly, a jutro znowu musi z m do przedszkola jechac juz po 5

oj dziewczyny ksiazki... jak ja Wam zazdroszcze czasu na czytanie ksiazek, jak bylam dzieckiem to mialam przeczytane doslownie wszystko co bylo na rynku...

aguska super, ze Bartus dzis grzeczny
asienka poprawy humoru zyczeco to sa te jezyczki obiadowe?
mamaBoo eh jak ja Ci zazdroszcze dwojeczki Maluchow, tez juz bym chciala malenstwo z wozkiem na dwor wystawiac
gwiazdeczka nie zalamuj sie, buziaki
liza super, ze mialas/mieliscie udany dzien

reklama
dzięki dziewczyny, mam nadzieję że niebawem obie z mała wyzdrowiejemy...
o tyle dobrze ze mała nie miała dziś już aż tak wysokiej gorączki:tak: ale nie lubi smarowania dziąsełek płacze przy tym strasznie:-(

Do góry