reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

wróciłam :) łomatko 2 mce mnie nie było a tu tyle nowych twarzy... :))))

ja już spowrotem z Lenką u mężą w Niemczech ,teraz przywiozłam ze sobą dwa psy z Polski i od razu weselej :) tylko więcej roboty.Lenka ma jakąś wysypke .niby od pokarmu ale odstawiłam jej wszytsko co mogło by ją uczulic a ona nie znika tzn z twarzyczki zeszło a na ciałku się rozeszło bardZIEJ zmieniłam płyn do kąpieli i proszek . martwi mnie to max . jak nie poskutkuje to pujde tutaj do lekarza bo w Polsce byłam u dwóch i tylko mi powiedzieli że pokarmówka ,dostała jakieś maści . dobija mnie jej to uczulenie bo ma pełno małych chrosteczek i taką chropowatą skórę tzn bardzo suchą

buziaki ,ja was teraz nadrabiam :)

reklama
mama delfin mój Bartuś też tak miał ale wychodzimy z tego on był głównie na nabiał uczulony ale też na inne rzeczy.obyś sie dowiedziała na co to uczulenie bo te maście kremy i inne cuda tylko zalecza a nie wylecza.

właśnie mała się obudziła i CHYBA jej zmalało a przynajmniej wyblakły .czy to możliwe żeby dziecko uczulił EMALION? bo ona od dziecka jechała na OLIANTUM a od jakiegoś czasu na EMALIONIE i wczoraj wykąpałam ją w jakimś zwykłym płynie do kąpieli z ZIAJI i dzisiaj poprawa. głupieje

Delfin_ona witaj. wiesz co wydaje mi sie ze to mozliwe zeby przez to miala uczulenie :tak: poobesrwuj przez nastepne dni i kąp w czyms innym i sie okaze ;-)

Witam!
Asieńka Twoja historia też jest romantyczna, tyle że jest to już romantyzm XXI wieku :-)
Liza fajne dzieciaczki :tak:
Edysiek tak juz pelno wszedzie wsiatpstatnio zlapalam sie na tym, ze chcialam malej kupic mikolaja :szok: ale szybciutko cofnelam sie z nim z powotem na polke, bo jak swieta to tylko w grudniu a nie w listopadzie zeby sie nie przejadly
Martusia masz rację :tak:
Out oby szczepienie minęło szybko i bezboleśnie
Julita dużo zdrówka dla Was :tak:
Martusia, Asieńka życzę poprawy w relacji z mężami
Delfin oby wysypka szybko zeszła. Jeśli zmieniłaś kosmetyki to możliwe, że to od tego. A jakie macie psiaki?
Ja też dzisiaj nie musze obiadu gotować, bo jeszcze mam.
Zaraz wybieram się do sklepu i do biblioteki. Mam nadzieję, że znajdę coś ciekawego, bo marzy mi się dobra książka :-)

Delfin witaj wśród żywych :-) A może to od wody w PL ? Znam i takie przypadki.
Julita co się stało, że w szpitalu wylądowałaś ? Dużo zdrowia dla Was !
Wika ja przy Tymku na początku miałam mdłości, ale nie wymiotowałam. Moja przyjaciółka za to miała do 6-mca. Mam nadzieję, że Twoje szybko miną.
Liz Twoja historia jak z filmu "Księżniczka i żołnierz" oni też się ukrywali :-D Jak masz mało roboty to zapraszam do mnie ;-) A dzieciaczki są tak do siebie podobne !
Podwójna no to trochę masz do zrobienia po porodzie :-) Ja chcę kolczyk w brwi i chciałabym go zrobić teraz, żeby do pracy z takim wielkim nie chodzić (bo pierwszy jest taki ogromny) a potem sobie jakiś delikatny włożyć, ale nie umiem się do studia wybrać... A skok na bungee ??? Podziwiam, ja rozwieszam pranie na 8-mym piętrze i mi się w głowie kręci.
Martusia, Asienka nie denerwujcie się i tak to nic nie da ;-)
Out my mamy jutro szczepienie i tez mnie boli na samą myśl o tym...
Aguska ja też nie mogę się doczekać żeby urwać się na jakąś imprezę. Już nawet nie chodzi o picie, bo nie piję, ale o to, zeby się oderwać myślami. Ale... to nastąpi za jakieś dwa lata pewnie :-D
Edysiek pierwszy i jedyny rzadko się to zdarza, gratulacje :-)

Ale nas dużo ! Teraz żeby każdej odpisać to elaborat :-D
Ja już prawie wszystko ogarnęłam, został pokój chłopaków czyli SAJGON !!! Pochowałam trochę zabawek Oskara do szafy, takie, którymi się nie bawi i za jakiś czas mu wymienię, bo nie mamy już gdzie tego trzymać... A wczoraj wylądowaliśmy znów u lekarza, bo Oskar obudził się z potwornym bólem ucha. Ale już jest ok na szczęście.
Muszę się pochwalić, że Tymek od kiedy tu mieszkamy śpi z Oskarem w pokoju, oboje zasypiają około 20 i jest tak cudnie wieczorami :-) Cisza, spokój :-) Bajka !
To ja się tez chłopcami pochwalę, a co :-)

Mama Boo to super, że chłopcy tak łądnie razem śpią. Widać służy im to nowe mieszkanie :tak:
Dobrze, że u Oskara to nic poważnego. Zdjęcia super. Jest się kim chwalić :-) Z Tymka to już fajny bobas się zrobił :tak:

Witajcie:)
Niestety dopadły mnie straszne wymioty dosłownie co wypiłam to zwróciłam i doszło do odwodnienia organizmu:(...lekarz nie widział innego wyjścia jak zostawić mnie na oddziale...

julita zdrowka z calego serduszka
delfin witaj moze to alergia na siersc psa? Ja takowa mam
mamaBoo jakie slodkie fotki, przygladam sie Waszej Rodzince bacznie bo u nas tez bedzie podobna roznica wieku miedzy dziecmi,

m wczoraj przprosil, jak zawsze, ale ja to bym wolala zeby nie musial przpraszac, czyli zebynie krzyczal,

reszcie niestety nie zdaze odpisac bo muszesie zbierac do pracy, ale wieczorkiem n pewno wpadne, buziakidla wszystkich

reklama
pieski mam : amstaffke 14 letnią i 2 letniego mieszańca ,obie to suczki , obie brane ze schroniska ,obie bardzooo kochane ;)

na sierść psa nie ma , bo by nie schodziła a schodzi ,czyli albo chlebek albo Emalion . Poczekam jak zejdzie cała i dam jej chlebka i poczekam tydz ,jak nie wyjdzie nic to będziemy pewni że EMALION mi tak dziecko załatwił .

Mama Boo super Ci się udało z tym zasypianiem chłopaków ,masz czas w końcu dla siebie i męża :-)

Martusia miłej pracy ;-)

Edysiek ja ostatnio czytałam książke o zespole Paktofoniki ,teraz szukam czegoś ciekawego na allegro .Tylko ja lubie książki opowiadające o czymś co faktycZNIE zaistniało i coś co porusza . Erotyczne tez lubie hahaha ,nie no żartuje ale książki o ''kobiecie'' też są fajne
a ty w czym się lubujesz ?

Lenka śpi jak wstanie pędzę z nią i psami na spacer :-)

Do góry