reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode Żonki :D

reklama
hej ho:)

Ja dzis sprzatam, wpadam teraz w przerwie obiadowej, zostalo mi jeszcze ulozyc dzieciaków ubrania, takze mam 3 male kupki :-D ;-) dom ogarniety takze w miare szybko mi sie udalo :-)

No i do poludnia piekna pogoda a teraz? pada deszcz! :no:

asienka sporo masz sprzatania :-) ja mam 3 pokoju, lazienke i kuchnie wielką plus korytarzyk i schody na góre :-)
MamaBoo zdrówka!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny. Ostatnio na nic nie mam czasu i ciągle gdzieś ganiam.Do tego Natka przyniosła z przedszkola anginę ropną i do przyszłego piątku obie na antybiotyku. Natalkę męczy cały czas gorączka i jest strasznie marudna i cały czas by się tylko przytulała.Do tego jeszcze przyszły książki które zakupił mi mężowy i jak mam sekundkę to czytam.Martusia strasznie mi przykro (*)Edysiek prezenty super. U nas w rodzinie są tylko moje dziewczynki więc chociaż z tym mam spokój. Chociaż jak patrzę na listy moich dzieci to włos się na głowie jeży i portfel boli.Mama Boo dużo zdrówka i cierpliwości.Asienka a ja myślałam że mam dużo do sprzątania:szok:Co do wigilii to u mnie przez tyle lat zawsze była na wariata bo na 16 zawsze szykowałam u nas ze względu na teścia a na 18 jechaliśmy do moich rodziców. Ale w tym roku mam zamiar się zbuntować i do mamy jechać dopiero w pierwszy dzień. Teść ostatnio strasznie narzeka na zdrowie i nie wiadomo czy następne święta jeszcze z nami będzie więc w tym roku wolę posiedzieć na spokojnie chociaż w wigilię.

A...Martusia pytałaś co dostanę pod choinkę;-) No ja bym chciała jeszcze kuchenkę i telefon ale mój mikołaj się krzywi że chyba aż tak grzeczna to ja nie byłam. Tym bardziej że oprócz samochodu to dorzucił jeszcze do niego garaż a do kuchni zestaw trzech patelni Zelmera. Ale pracuję nad nim i udowadniam że jestem baardzo grzeczna więc kto wie...;-)

Ostatnia edycja:
kokusia no to Mikolaj chyba w totka 6 trafil ze taki bogaty

ja tez planuje sie w tym roku zbuntowac w Wigilie tak jak Ty, ciekawe co mi w tym roku z tego wyjdzie, troche sie boje reakcj moich Rodzicow

witajcie
faktycznie strasznie tu cicho

my wigilię robimy u nas, pierwszy dzień również a drigi jedziemy do teściów...więc czeka mnie dużo pracy...bo moja mama jest chora i nic nie moze robić,.....

Hej

I ja sie przyłaczam do dziewczyn ktore planuje cs zmienic w wigiliie, tz. my tez mamy problem bo mialo byc tak ze jednego roku tu a drugiegou tesciow, i ten rok wypada na tesciow i rodzice moi robia retensje i nie pozwalaja tak zrobic, a my mamy sie postawic i tak zrobic po swojemu.... bedzie ciezko.

Julita trzymaj sie:*

Dobra spadam bo mnie kazdy wola, dzieci kazde chce cos odemnie;/ wrrrrr.... :| a tata se lezy i gra w tel :no: taaaa

Witam!
Wczoraj była rano śnieg, a teraz już nie ma śladu :-(
Wczoraj po południu pojechaliśmy do znajomych, fajnie było mimo, że ja byłam kierowcą ;-) Tyle, że jak wracałam to było strasznie ślisko.

Asieńka to masz duży dom i dużo do sprzątania.
Ja mam tak jak Liza 3 pokoje, kuchnię, łazienkę i korytarz (prawie 100m2).

Kokusia to hojny u Ciebie mikołaj w tym roku :-)
My też postanowiliśmy, że Wigilia w domu z teściami. A do rodziców jeździmy w 1 dzień, albo oni przyjeżdżają. Jednak moi rodzice nie robili problemu.
Wczoraj nas odwiedzili, akurat wracali z Reala i jak wracali do domu to wstapili, bo my mieszkamy akurat w połowie drogi.
ale jak to oni, wypili kawe posiedzieli godzinke i pojechali.

Julita to życzę dużo siły i wytrwałości, a dla mamy duzo zdrowia.

Martusia ja też jakoś nie umiem sobie wyobrazić, żebym musiała sama przygotować wigilię. Chociaż może jakbym robiła tylko dla naszej trójki, to by jakoś to było.
A jeszcze ten tydzień przed świetami mam 2 zmiany, mam tylko nadzieję, że chociaż 23 będe miała wolne.

Dzisiaj idziemy na jasełka, Angela będzie aniołkiem :-)

reklama
No to ja chyba mam najmniej do sprzatnia ok. 42m., dwa pokoje, łazienka, i przedpokój z kuchnią, no i jeszcze taras i podwórko, ale powierzchni mieszkalnej najmniej

Liza a tata se lezy i gra w tel
no.gif
taaaa
skads to znam, ja mojemu m ostatnio powiedzialam, ze ten jego telefon niedlugo za oknem wyladuje :-D

Edysiek Dzisiaj idziemy na jasełka, Angela będzie aniołkiem
biggrin.gif

czyli Angela zagra siebie :tak:, fajnie, ze udalo Ci sie tak doagdac z Twoimi Rodzicami moim pewnie bedzie przykro bo beda sami

Do góry