Karolina123456
Aktywna w BB
Ważne ze się da wyleczyć gorzej z naszym niskim AMH szkoda ze na to nie ma leku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Po wizycie w klinice nic już nie przyjmowałam. Skoro diagnoza brzmiała invitro z dawstwem... Suplementy może i tak. Ale to chyba takie co każdy. Jakieś witaminy zima itp. typowo na wzmocnienie organizmu.Cudownie, gratuluje![]()
Czy mogę zapytać - przyjmowałaś leki na stymulację?
jakie suplementy?
Pozdrawiam![]()
Ważne ze się da wyleczyć gorzej z naszym niskim AMH szkoda ze na to nie ma leku.
Będziemy trzymaćTak niestety trafiłyśmy na najgorsze co może być. Ja w piątek mam punkcje trzymajcie kciuki to już moja 2 procedura....
Też trzymam :*Tak niestety trafiłyśmy na najgorsze co może być. Ja w piątek mam punkcje trzymajcie kciuki to już moja 2 procedura....
Dziękuję trzymajcie bo się przydadząBędziemy trzymaćodzywaj się
![]()
No niestety, to takie niesprawiedliweWażne ze się da wyleczyć gorzej z naszym niskim AMH szkoda ze na to nie ma leku
Nie powiem Ci, żebyś się nie stresowałam, bo wiem że tak się nie da. Ja też wszystko przeżywam. Moja rada jest taka, że jak jest ciężko i pod góre, to znaczy że to droga na szczyt. Dasz rade!Dziękuję trzymajcie bo się przydadząnaoewno się odezwę teraz mi się zaczyna nerwówka
Nie powiem Ci, żebyś się nie stresowałam, bo wiem że tak się nie da. Ja też wszystko przeżywam. Moja rada jest taka, że jak jest ciężko i pod góre, to znaczy że to droga na szczyt. Dasz rade!