Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja przykładowo ostatnio rozglądam się za ubrankami hand made Głównie dlatego, że są zupełnie innej jakości niż ubrania z sieciówek. Do tego wydaje mi się, że są też znacznie oryginalniejsze. I właśnie ostatnio zdecydowałam się kupić kombinezon dla mojego Adasia. Kombinezon królik Bardzo fajna sprawa Dziecko ma radochę, a ja jestem zadowolona, że kupiłam coś fajnego, dobrego i uniwersalnego
Mój siostrzeniec ma niedługo urodzinki i nie miałam pojęcia co mu kupić, zapytałam więc siostry wprost. Choć nie chciała za bardzo nic sugerować w końcu uznała, że chłopak szybko wyrasta z butów i przydałby mu się nowe. Poszukałam trochę w internecie i znalazłam takie: Junior Rolk - Niebieskie Zamszowe Półbuty Dziecięce - J620SA 01422 C4165.
Myślę, że są śliczne i wyglądają bardzo solidnie. Także chyba się skuszę.
Ja polecam firmę www.leabu.pl świetne rzeczy, akcesoria i ubranka wszystko ręcznie robione z polskich materiałów. Osobiście jestem zachwycona wigwamem/ tipi od nich.
Wg mnie najważniejsza jest jakość. Sprawdziłyśmy już kilka różnych sklepów i zdarzały nam się jakies podrażnienia i zaczerwienienia. W końcu zamówiłam małej body z deareco. com - oni mają tam mega spoko eko materiały. Zamówiłam w koncu chyba całą kolekcję ;p