reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Dziewczyny tylko nie przesadzajcie z ilością tych soczków marchewkowych w ciąży. Jak już łykacie jakieś witaminy w tabletkach to raczej soczki marchewkowe od czasu do czasu bo mają dużo witaminy A a nadmiar tej witaminy może zaszkodzić dzidziusiowi. Wszystko jest dobre ale z umiarem.

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem wiem, może fakt jeden dziennie wystarczy taki jednodniowy soczek wypić.
A może po prostu jakiś kremik do twarzy ale nie brązujący:-D

Dziewczyny ja polecam chusteczki samoopalające vichy albo la roche . Nie zostawiają smug i nadają skórze ładny odcień. Są też chyba tańsze z bielendy. Co do kremów to ja osobiście używam aptecznych i polecam hydrain 2 Dermedic silnie nawilżający krem bardzo fajnie nawilża, ja go używam na noc bo pod makijaż jest dla mnie ciężki. Cena w aptece od 20 do 36 zł (w superpharmach często są promocje).
Ja soków marchwiowych nie piję bo nie ciągnie mnie do nich, piję tylko pomarańczowe :)

Wisz chusteczkom nie ufam , już kilka razy się nimi załatwiłam, nie ufam niczemu co jest samoopalaczem. Myślę nad kremem masło kakaowe z Ziaji albo Ziaja sopot tyle, że po nim skóra jest pomarańczowa. Ale obydwa stosowałam i żadnych smug, tak to po wszystkim mam ślady a z twarzy to ciężko zmyć. Już się załatwiłam tak na zakończenie szkoły , całe ręce musiałam szorować pumeksem i to po chusteczkach, dobrze, że twarzy nie posmarowałam.......

Ja teraz przed tym weselem chciałam się na jakiś samoopalacz skusić ale nigdy nie używałam i bałam się, że jeszcze sobie tylko cos narobie haha Więc zostane taka troche blada:dry:

Swietne spodnie.... i nie takie drogie hmmm moze i ja sie na nie skusze :)

Ja w przyszłym tygodniu bede robiła zakupki na weselich wiec jak cos znajde to sie pochwale :)
Ze wesele ma byc pozno , wiec postanowilam ze kupie spodnie jakies eleganckie a co do bluzki - to nie mam pomysłu :/
A butki no jakies chyba płaskie ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
1.jpg

kupiłam właśnie taki poszerzacz do spodni zobaczymy jak przyjdzie czy się sprawdzi :) a do tego dwa pasy ciążowe bo powoli już zaczyna mi ciągnąć po kręgosłupie ;)

Do góry