reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

nuśku bardzo fajny projekt Wam wyszedł. Ładnie ustawiony ciąg lodówka-blat-zlewozmywak-blat-kuchenka-blat, na pewno będzie bardzo funkcjonalna. My wzięliśmy zabudowaną lodówkę, bo gość zaproponował nam promocję - lodówka do zabudowy, zmywarka do zabudowy, płyta grzewcza, piekarnik i okap wszystko za 4100zł. Wcześniej miałam lodówkę wolnostojącą w kolorze inox (srebrna) i wyglądała super, więc na Waszym miejscu bym się tym nie przejmowała. A szafka pod samą lodówkę jest dość droga.
I ta Wasza kuchnia wcale nie jest taka mała jak pisałaś. U nas ta dłuższa ściana ma dokładnie 4 metry. U Was to wygląda podobnie, więc przypuszczam, że i metraż kuchni wyjdzie podobnie :tak: Stół wysuwany, jeśli nie macie miejsca na jadalnię, to super pomysł :blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Nuśka, projekt super :tak:, a jeśli chodzi o podwiszany kibelek to ja mam w domku i "od pukać" nic się nie popsuło i nie narzekam :tak:

Fajnie ,ze Wam sie podoba:blink:
Co do lodowki, to mi tez sie podoba bardziej jak jest zabudowana, ale mamy juz kupiona INDESIT, jest calkiem nowa takze kupowac nie bedziemy specjalnie:sorry2:A gosciu w sklepie z meblami odradzil zabudowe zwyklej lodowki.....twierdzi ze jest duzy procent zepsuc:-p
Lodowke mam niestety w kolorze bialym, no ale coz jakos to bedzie, jest ladna takze nie musi byc najgorzej:dry:hihihi......
Co do kibelka to dzieki za odpowiedz......teraz to juz sama nie wiem co robic....bo z tego co piszecie nic sie jednak nie dzieje z tym kibelkiem, a raczej ze sploczka....musimy to jescze raz przemyslec......bo co do ekipy ktora by to miala zakladac....byl by to moj tato....hihi...nie wiem czy az tak zdolny on jest:-D:-p

Joasiek chyba rzeczywiscie w tym dluzszym miejscu ma ona 4m......:cool2: bynajmniej caly pokoj lacznie z kuchnia ma 21,8m......

Hihi a jescze co do mieszkania to pozostaje spor o lazienke....maz chce prysznic a ja wanne:-D i mamy problem bo lazienka nie jest tak duza by zrobic to i to.....a wanna z kabina mi sie nie podoba:dry::sorry2:

Wiem Tyciu wiem......juz to nawet ogladalismy.....ale nie mam zamiaru tego pozniej czyscic;)
zreszta lezac we wannie czulabym sie jak w trumnie...hihihi......
ale tak wogole to niezly bajer....:))))

Wiem Tyciu wiem......juz to nawet ogladalismy.....ale nie mam zamiaru tego pozniej czyscic;)
zreszta lezac we wannie czulabym sie jak w trumnie...hihihi......
ale tak wogole to niezly bajer....:))))

:-D:-D:-D fakt bajer super, ale masz racje do czyszczenia fatalne, no chyba, ze sie ma gosposie do sprzatania:-) tez bym nie chciała tego czyścić:szok:

no ale z ta łazienka to macie faktycznie rebus:sorry2: najwygodniej by było miec i prysznic i wannę,ale jak nie ma miejsca to ktoś musi pójść na kompromis...

NUSKA super kuchnia! bardzo mi sie podoba
a jak wyglada podwieszany kibelek???? sory ale nie mam pojecia:zawstydzona/y:

reklama
Do góry