reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mój pierwszy raz...

Bedactwo mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.Swoja droga nie nawidze masci majerankowej -wspomnienia z dziecinstwa.Ale moja mama tez mowi ze jest skuteczna

reklama
Pierwszy spacer w łóżeczku. Chwyta szczebelki i spaceruje:szok:, na razie tylko w jedną stronę.
Ninja ja tez stosuję maść i fridę i wodę morską i nasivin. Z katarem już lepiej ale gorączka i sapanie jeszcze są. Mam nadzieję, ze antybiotyk pomoże.
Zdrówka wszystkich choruszkom.:tak:

u nas pierwszy guz na głowie. Wstawanie idzie jej szybko, ale potem jak usiąść? No i puszcza się i upada. Stąd ten guz.

A u nas od poniedziałku pierwsze zupki z mięskiem!:-)
Wcina cały słoiczek bez mrugnięcia oczkiem, hehe;-):tak:

Jeśli chodzi o katarek, to też zakraplam jej moim mleczkiem do noska i czasami posmaruję maścią majerankową... Jak na razie skutkuje!;-)

a moja panna wczoraj sama wstała:szok:..Normalnie jak ją zobaczyłam "tańczącą" w łóżeczku (z tym podwieszanum spodem) to nie mogłam uwieżyć! ale dziś juz sobie zapomniała:-(
No i nie obeszło się bez udokumentowania...

Załączniki

• DSCN0943.jpg
    DSCN0943.jpg
    108,1 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCN0942.jpg
    DSCN0942.jpg
    80,3 KB · Wyświetleń: 41
WOOW!!!A mój z tego samego dnia i skurkowany stoi jak sie mu palce poda ale sam wstac nie wstaje.. a moze dlateog ze nie ma gdzie trenowac... kanapa półokragła na brzegach i nie ma jak złapać, stół za wysoko a półki sa pilnie strzezone rpzez rodziców....:tak::-)
w każdym razie gratulacje rozwoju córeczki bo już chyba we wszystkim wyrpzedziłą Marcela poczynając od ząbków a koncząc na wstawaniu:sorry2:

Ale te Wasze maluchy są prędkie, Basia jeszcze większość dnia spędza w pozycji horyzontalnej, no albo na kolanach w pozycji siedzącej, ale cały czas jej podpieram plecki.

niekat dzięki..dzięki..ale jak Marcelek "wyruszy'" z wszystkim do przodu do go Antoska nie dogoni..:tak::-DZobaczysz..czasem tak jest..a jak tu nagle mu zaczną wychodzić ząbki jeden za drugim..to przegoni moją..bo cos narazie ma jakąś przerwę..niby dziąsełka opuchnięte..ale nic..Są 2 i tyle;-)

reklama
Do góry