reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moja ....cytomegalia

reklama
mona najważniejsze żeby wierzyć że będzie lepiej;-)Może nie od razu, nie z dnia na dzień , bo tutaj potrzeba duzo wiecej czasu, cierpliwosci no i wiary,ale wierzę że w koncu się poprawi stan Zuzi:tak:Bo przeciez po kazdej burzy wychodzi słońce:tak:

Z tego co piszesz Twoja niuńcia jest w szpitalu w Szczecinie, na Wojciecha czy w Zdrojach? Tutaj w Szczecinie tez są bardzo dobrzy lekarze...ale kto wie może w W-wie jakies lepsze "mózgi" sie trafia i wymyslą jak lepiej i szybciej pomoc Maleńkiej...

Pozdrawiam Kochana.

Mona - małymi kroczkami, ale idziecie do przodu - a to najważniejsze :-)
Będzie coraz lepiej - trochę cierpliwości, dzielne z Was obydwu kobietki :-)

Kurcze jakie to smutne, że musicie przez to przechodzić. Mona jestes naprawdę mocna kobitką i Twoja córeczka to czuje. Walczcie :)

Walczy i to baaardzo. Wczoraj przyszła pozytywka, posłuchała i odgłosów zwierzątek i muzyki klasycznej. A najwieksza wczorajsza niespodzianka to taka że moja ksieżniczka zrobiła kupkę big i jest na cpapie tzn. na własnych oddechach tylko tlen podaja w razie spadku saturacji. Mam nadzieje że dziś też tak bedzie..... Dziękuje kochane za wsparcie co ja bym bez was zrobiła

reklama
cudowna wiadomosc!!!!!!!!!!!!! mona- cierpliwosci... niech wiek malej sie skoryguje a wtedy bedzie ok!!!!!!! trzymamy kciuki- ja i tak Ciebie podczytuje na wczesniakach jeszcze:)

Do góry