reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

reklama
A ja koncze z Allegro poki co... powoli, ale zawsze ;)
Bo juz mi sie nie chce chodzic na poczte a listonosz niestety nie przynosi mi takich wiekszych paczek do domu tylko zostawia awizo.

Moj ostatni zakup to beda przescieradla, posciel, pokrowce.
A reszte to jak cos to poszukam na odbior osobisty w Krakowie i zaangazuje meza po odbior ;)

to ja się pchwalę swoimi zdobyczami (tylko nie przeraźcie się od nadmairu różu-nic nie poradzę,ze na przecenach to króluje:sorry:)
Dzisiejsze zakupy na przecenie w tesco:
Bodziaki (1,55 zł i 1,80zł) już takie mam ,ale wcześniej kupowałam po 3 zł
Bodziaki organic cotton (5zł/szt)
Bluzeczka (5zł)
Spiochy (9,90zł)
2 bluzeczki (10zł)

Załączniki

• DSC08855.jpg
    DSC08855.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC08856.jpg
    DSC08856.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC08857.jpg
    DSC08857.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC08858.jpg
    DSC08858.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC08865.jpg
    DSC08865.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 62
Bryszka dziękuję! Ja juz stanowczo powinnam się opanować!!!!,ale nie umiem przejść obojętnie tym bardziej jak te ciuszki są poprzeceniane.Ale te kolorowe body i bluzeczki to są już na 3-6 i 6-9 m-cy więc takie mam usprawiedliwienie ;-)
Do tego sobie kupiłam majtki bawełniane do szpitala i po porodzie 15zł/5szt i bawełniane biustonosze z fiszbinami 16zł/2 szt :-) nie wiem w takim razie czy jeszczedodatkowo będe dokupywać te do kramienia moze jeden,bo te zwykłe bawelniane tez zdadzą egzamin -łatwo je ściągnąć z piersi.

A tu jeszcze moje zakupy lumpkowe po 1 zł/szt :-)

Załączniki

• DSC08859.jpg
    DSC08859.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC08860.jpg
    DSC08860.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC08861.jpg
    DSC08861.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC08862.jpg
    DSC08862.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC08863.jpg
    DSC08863.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC08874.jpg
    DSC08874.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC08864.jpg
    DSC08864.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC08873.jpg
    DSC08873.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
ja też już skończyłam z zakupami ciuszków :) Teraz tylko 2-3 przesyłki jeszcze do mnie dotrą i mam całą wyprawkę od 56 po 68 :D łącznie z 3 kombinezonikami itd :D
Co do latania na pocztę- ja się dogaduje ze sprzedającym, że dopłace te 1-2 zł i będę miała wysłanie nie listem, a paczką i wtedy przywozi kurier pocztowy :D

Madzia bardzo udane zakupy :) Podoba mi sie ta koszula dla mamy ;) Sama mam obsesje na punkcie kupowania i tez ciazowych rzeczy dla mnie, ale chyba na razie wystarczy :)

julianna to co sie dzieje na mojej poczcie ostatnio to jakis dramat jest.... Nieraz w ogole nie dali awiza do skrzynki i przypadkiem dowiedzialam sie ze cos czeka, a w zeszlym tygodniu W jednym dniu mialy byc dwie przesylki, a listonosz przyniosl jedna a do drugiej nie zostawil awiza tylko przyniusl to awizo nastepnego dni z data z dnia poprzedniego, ze niby nikogo w domu nie zastal.
Juz nie mam do nich sil. Sama wole nieraz dostawac paczki, ale niestety niektorzy sprzedajacy licza sobie za paczki strasznie wysokie kwoty, az dziwne....

Nimfii dzięki!

A i dodatkowo kupiłam niuni smoczki avent 2 szt za 8 zł przecenione z 22 zł,tylko mają oberwaną karteczkę i nie wiem czy aby nie są przypadkiem w rozmiarze 3-6 m-cy.

a teraz to ładnie przed m schowam,zeby nie dostał zawału:-p

reklama
U mnie w sklepie tez sa przecenione te smoczki z Aventu po 4 zl za szt chyba bo bez opakowania plastikowego (osłonka jest) wiec musze w koncu zakupic bo ciagle zapominam.

Niedawno robilam przeglad tego co juz mam i staralam sie popakowac to rozmiarami tak aby wyjac wyprawke na 56 i poprac, a nie szukac na ostatnia chwile gdzie co mam.
Juz przygotowane conieco i mysle ze we wrzesniu bede mogla poprac, zeby na pazdziernik miec torbe do szpitala gotowa ;)

Do góry