reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

mirelka kupilismy takie zwykle klocki 60szt na sam poczatek sa idealne i faktycznie maly jest jak na razie srednio zainteresowany budowaniem ale uwielbia rozbrajac wszystko to co my zbudujemy,lubi wyciagac je z worka a tak to jak na razie najwieksza frajde z nimi ma tatus :-) u nas ksiazeczki tez sa ok Sami lubi se ogladac je i mysle o jakis wlasnie dzwiekowych zeby mu zakupic moze jeszcze uda mi sie na urodziny jesli cos znajde :tak: a wozeczek z klockami co wkleilas bardzo fajne i praktyczne bo jak nie klocki to w przyszlosci nawet lalki se moze w nich wozic Liwia:-)
a kocki to takie kupilismy:
klocki.jpg

reklama
mirelka- moja mała też nie umie się bawic zabawkami no może jedynie lubi to autko do jeżdżenia co anus pokazywała bo tam ma melodyjki i ciągle włącza alarm:-DDla Zuzi najlepsza zabawa to przeskakiwać z kanapy na fotel i wszelkie kable. W ogóle ona lubi wszędzie sie wspinać- chodzic nie umie ale wszędzie wejdzie

Ssabrina super klocki właśnie ja się zastanawiam nad jakimiś...mała zauważyłam że lubi wkładać do takiego żółwia klocki ale się denerwuje bo są różne kształty i nie umie włożyć a klocki może i by sobie układała.
nimffi super są te grające książki a jakie pioruny drogie mam zamiar właśnie takie kupić..bo mała uwielbia książki ogląda coś sobie pokazuje i się śmieje :-Da grająca na bank by jej się podobała ;-)

Filipkowa mama to twoja tak ja moja sama sobie zabawy wymyśla olewając zabawki, wszędzie wlezie, do każdego kąta, a najbardziej to lubi bawić się kabelkami
Ssabrina z tymi klockami to tak jak u Nas my coś tam jej zbudujemy a ona wszystko rozbiera i pakuje do wiaderka na klocki, sprząta po sobie hihih
Nimffi mamy jedną książeczkę z głosem pieska muszę kupić jeszcze coś ciekawego
Gola fajne te klocki Maja ma takie od onanay jak dobrze kojarzę, :tak:

mirelka Ja mysle ze w bobikow wieku takie sprzatanie i rozbieranie budowli jest normalne i raczej nic wiecej nie powinnismy wymagac od dzieciaczkow a budowanie pewnie przyjdzie z czasem jak beda troszke starsze :tak: ale i tak fajnie ze Liwia lubi posprzatac je u nas bardziej Sami lubi je wywalac mam nadzieje ze nie wyrosnie z niego jakis balaganiaz :-)
Gola fajne klocuszki :-)
ankusch no to warto kupic klocuszki jesli Martynka wykazuje zainteresowanie z innymi klockami.

ankush mirelka ja kupilam Kubie wlasnie taka ksiazeczke z organkami jako prezent od dziadka i czekam az przyjdzie z allegro. Nie droga bo 25zl ;-)
wpisalam "ksiązeczka" w dziale "zabawki: dla niemowlat" i jest kilka w przystepnej cenie.
BTW teraz na dniach mikołaj i świeta wiec na pewno zaraz rzuca ksiazeczki dzwiękowe do Lidla! Ok 20-30zl kosztuja i rzucaja je do lidla przed dniem dziecka albo swietami ;-) w biedronkach tez mozna poszukać :tak:

MUZYCZNA KSIĄŻECZKA~ORGANKI Z ODGŁOSAMI ~OKAZJA (2771020642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
O Alma, to widzę, że ja muszę cierpliwie próbować, bo u nas narazie etap burzenia ;-) Mój Artik uwielbia książeczki, sam je sięga ze sto;u, siada na podłodze i "czyta" po swojemu. Padłybyście ze śmiechu, jak się nad nimi rozprawia :-)

Do góry