reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

Asionek masz 100% racje.Ja nie mam problemu ze zdrowa krytyka.Ja zrobilam ten test na imie wyszlo mi Filomena i Olimpia .Nie podobaja mi sie.

Gdzie można znaleźć ten test? Tak z ciekawości :)

Nasze pierwsze dziecko to miała być Natasza, więc jak będzie dziewczynka to chyba tak będzie się nazywać. Z chłopcem mieliśmy taki problem, że biedne dziecko było przez tydzień po urodzeniu bezimienne :zawstydzona/y:Co z tego, że od 20tc. wiedzieliśmy na 100%, że będzie chłopak? :zawstydzona/y: Także teraz na chłopca też nie mamy żadnego pomysłu.

reklama
No to u nas się wyklarowało i będzie albo Helenka albo Wojtuś :-) jeśli oczywiście do października nam się nie odmieni ;-)

Laura jest piękne :)

my musimy wymyślić jakieś proste do wymówienia imię, bo nazwisko jest trudniejsze już, i żeby pociecha nie miała problemu się przedstawić :)

reklama
Jak dwa lata temu znajoma dała tak swojej córce to w ogóle mi się nie spodobało, a teraz myślę ze to imię idealne dla małej kobietki

Do góry