Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tylko nie ma co się czarować, że przez większość życia jesteśmy dorośli ;-)
u mnie koleżanka z pracy nazwała syna Denis jak dzieciak ma do 7 lat to może jakoś to przejdzie ale 30 - latek, przedstawiający się Denis Kowalski to tak średnio brzmi
no wiecie denis -penis- bez obrazy ale każdy dzieciak tak mówi....
no wlasnie trzeba wybrac takie imie by pasowało do do malucha,starszaka,nastolatka i dorosłego mężczyzny a potem do dziadka
pamiętajmy,że dzieci są bezlitosne względem dziwnych imion i potrafią sie nabijac i srawić przykrość dziecku...
no i do nazwiska zeby choc troche pasowalo
a ty Lilou dajesz polskie imie czy francuskie ??
ja do Pl nie wracam pewnie juz , a jak tak to na starosc kiedy dziecko juz bedzie dorosle i imie chce dac takie zeby pasowalo i tutaj i ogolnie wszedzie , bo nigdy nie wiadomo gdzie wyladujemy jeszcze )
Myśle ze z wyborem imienia dla dziewczynki nie byloby tak zle, podoba mi sie wiktoria... ale z imieniem dla chłopaka jest mega kosmos mojemu nic sie nie podoba... myslałam o wojtku alee... tak z nie zbyt duzym entuzjazmem,..
A my wczoraj doszlismy do ugody, ze jak nam sie nie uda jakiegos wyjatkowego imienia dopasowac, to nazwiemy niunke po nas, czyli dziewczynka bedzie Iza, a synek Robert (oboje mamy uniwersalne imiona;-))