• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
Tylko nie ma co się czarować, że przez większość życia jesteśmy dorośli ;-)

u mnie koleżanka z pracy nazwała syna Denis :szok: jak dzieciak ma do 7 lat to może jakoś to przejdzie ale 30 - latek, przedstawiający się Denis Kowalski to tak średnio brzmi

no wiecie denis -penis- bez obrazy ale każdy dzieciak tak mówi....
no wlasnie trzeba wybrac takie imie by pasowało do do malucha,starszaka,nastolatka i dorosłego mężczyzny a potem do dziadka :)
pamiętajmy,że dzieci są bezlitosne względem dziwnych imion i potrafią sie nabijac i srawić przykrość dziecku...

no i do nazwiska zeby choc troche pasowalo :)
a ty Lilou dajesz polskie imie czy francuskie ??
ja do Pl nie wracam pewnie juz , a jak tak to na starosc kiedy dziecko juz bedzie dorosle i imie chce dac takie zeby pasowalo i tutaj i ogolnie wszedzie , bo nigdy nie wiadomo gdzie wyladujemy jeszcze :))

Myśle ze z wyborem imienia dla dziewczynki nie byloby tak zle, podoba mi sie wiktoria... ale z imieniem dla chłopaka jest mega kosmos mojemu nic sie nie podoba... myslałam o wojtku alee... tak z nie zbyt duzym entuzjazmem,..

reklama
A my wczoraj doszlismy do ugody, ze jak nam sie nie uda jakiegos wyjatkowego imienia dopasowac, to nazwiemy niunke po nas, czyli dziewczynka bedzie Iza, a synek Robert (oboje mamy uniwersalne imiona;-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry