Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wloch kochana i na dodatek we wloszech siedzimy i nie zapowiada sie na zmiane, wiec wole imie, ktore dobrze sie tu bedzie mieszalo w tlumie a i w polsce jak powiesz Julia to kazdy zapamieta, bo czy G czy J na poczataku, wymawiasz tak samo ... Gorzej z meskimi, bo nadal nic mi sie nie podoba :/Ivi a ty chcesz wloskie imie?Twoj facet to wloch czy Polak?ja powiem szczerze ze nad imieniem dla chlopca nie chce sie zastanawiac,mam trzech starczy!To naturalnie zart za jakies 6 tygodni bede juz wiedziala i wtedy jezeli okaze sie ze znowu penisek to pomysle.A dla dziewczynki nawet podoba mi sie Stela(gwiazdka) ,albo Joy.Bo jak juz pisalam te co mi sie podobaja polskie juz sa zajete!
No toWloch kochana i na dodatek we wloszech siedzimy i nie zapowiada sie na zmiane, wiec wole imie, ktore dobrze sie tu bedzie mieszalo w tlumie a i w polsce jak powiesz Julia to kazdy zapamieta, bo czy G czy J na poczataku, wymawiasz tak samo ... Gorzej z meskimi, bo nadal nic mi sie nie podoba :/
U mnie narazie wciąż jest Nina i Michał, ale mojej córci Pola się bardzo podoba;-)
No to
widzdze ze jestesmy we dwie moj maz tez makaroniarz! (Tylko przyznam sie szczerze ,to zabrzmi moze makabrycznie)Nie mam tesciowej i to jest dobrze ,bo wloskie mamma lubieja sie we wszystko wpieprzac co obserwuje wokol .Mam nadzieje ze twoja jest spoko
Ale chyba troche odeszlam od tematu watku.
Asionek mi sie wydaje ze ja tez bede wredna tesciowa!Mam swira na punkcie moich synow i jak mi ktora nie przypasuje to bedzie biednaAle chyba troche odeszlam od tematu watku.