Mama23?????
Fanka BB :)
Nigdzie nie napisałam że osądzam osoby które dokonały terminacji tylko podkreslilam że ja nie pozwoliłabym . A wy wszystko przekręcacie , bo właśnie jedyna wasza rada to terminacja i nic więcej .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba jestem na innym wątku, bo nie masz racji. Przejrzyj pierwszą stronę.Nigdzie nie napisałam że osądzam osoby które dokonały terminacji tylko podkreslilam że ja nie pozwoliłabym . A wy wszystko przekręcacie , bo właśnie jedyna wasza rada to terminacja i nic więcej .
No i dobrze. Przyda jej się Twój punkt widzenia.akurat pisałam z autorką na priv .
Tobie się serio wydaje, że to wyglada tak jak na katolickich propagandowych filmikach? Nawet aborcja przeprowadzona w późnych tygodniach ciązy tak nie wygląda. Niezależnie od powodu, dla ktorego jest przeprowadzana.farmakologiczne wywołanie porodu jest wtedy gdy zagraża to matce a nie że dziecko ma zespół Downa , o czym ty wgl piszesz
No a co to ma do rzeczy, że urodzilam wcześniaka? Czy to pozbawia mnie możliwości wypowiedzenia własnego zdania? Właśnie doświadczenia i przejścia, ktore zaliczylam z moimi dziećmi utwierdzily mnie w przekonaniu, że nigdy świadomie i z własnej woli nie zdecydowałabym się na heroizm jakim jest urodzenie dziecka niepełnosprawnego. Za dużo widzialam, za dużo systemu dotknęłam i za dobrze wiem, jak wygląda wsparcie dla rodzin dzieci z niepełnosprawnościami.a inna urodziła wcześniaka z którym też miała sporo przejść a i tak wypowiedzi są czasami straszne .
To Ty nie możesznie mogę zaakceptować w jaki bezduszny sposób jest to pisane
Nie mówię o wszystkich tylko o osobach które zawsze dają identyczne rady . Kończę temat , z autorką pisałam . Opisałam moja historie ,wiem o co chodzi . Nic jej nie narzucałam ,tylko napisałam jak wygląda życie z dzieckiem z zespołem Downa . To jest trudna droga i nie jest łatwo , sama miałam 100 myśli . Nie koloryzowalam tylko napisałam te dobre i zle strony . Tyle . Decyzja już należy do niejChyba jestem na innym wątku, bo nie masz racji. Przejrzyj pierwszą stronę.
Przeczytaj od początku wszystko ma prawo wyboru .Nigdzie nie napisałam że osądzam osoby które dokonały terminacji tylko podkreslilam że ja nie pozwoliłabym . A wy wszystko przekręcacie , bo właśnie jedyna wasza rada to terminacja i nic więcej .
Ty ale wiesz, że są tez osoby, ktore zawsze piszą "trzeba urodzic, terminacja feee"? I jakoś nikt nie ciśnieNie mówię o wszystkich tylko o osobach które zawsze dają identyczne rady . Kończę temat , z autorką pisałam . Opisałam moja historie ,wiem o co chodzi . Nic jej nie narzucałam ,tylko napisałam jak wygląda życie z dzieckiem z zespołem Downa . To jest trudna droga i nie jest łatwo , sama miałam 100 myśli . Nie koloryzowalam tylko napisałam te dobre i zle strony . Tyle . Decyzja już należy do niej
ale wy również atakujecie że ma już skończone życie jak urodzi niepełnosprawne dziecko a to nie jest prawda . Ma wybór ,ale to nie jest też koniec świata . Musi przeanalizować wszystko i podjąć sama decyzję .Ty ale wiesz, że są tez osoby, ktore zawsze piszą "trzeba urodzic, terminacja feee"? I jakoś nikt nie ciśnieno taką mamy opinię, co niby według Ciebie mamy z tym zrobić? Udawać, że jest inaczej?
Gdyby Autorka tu wrocila i napisalaby, że dla niej aborcja absolutnie nie wchodzi w grę, to nie namawialabym, temat zamknięty. Pomogłabym w szukaniu fizjo czy co tam by bylo potrzebne.
NIe znajdziesz żadnego cytatu, w ktorym napisalabym coś takiego.ale wy również atakujecie że ma już skończone życie jak urodzi niepełnosprawne dziecko a to nie jest prawda . Ma wybór ,ale to nie jest też koniec świata . Musi przeanalizować wszystko i podjąć sama decyzję .