magda2591
Fanka BB :)
witam was dziewczynki.spokój w chacie nastał (młody drzema),więc zaglądam do Was
max_olo-a ja własnie zakupiłam "poczwarkę"
z opisu wynika,ze tematyka podobna do "piatego dziecka"-nie czytałam ,ale mam zamiar w niedługiej przyszłości.kiązka dość kontrowersyjna i podobno jest "mocna",więc wole poczekać do czerwca,zeby przy niej nie urodzić.leży i czeka na swoja kolej;-)jeżeli chodzi o chustę jej miejsce jest zaraz obok wózka podwójnego.mam plan,zeby używać tego i tego-w zalezności od sytuacji.relację będę zdawać na bieżąco
gdybym mogła cofnąć cza to chyba bym zaszczepiła na rota.boję się ,ze młodzi bez tego będą się zarażać róznymi choróbskami.wiem,wiem- temat rzeka jak parę jeszcze innych,ale i tak bym sie zdecydowała
braaawo dla maksia za okularki!!!!on po prostu wie,ze wygląda w nich zabójczo na placu zabaw
liza-jak to czemu pokłony za marmoladę?
-po pierwsze:że Ci się chce!!!
-po drugie:że masz na to czas (i nie wolisz go przeznaczyć na coś innego-ja bym pewnie tak zrobiła a marmoladę zakupiła pod blokiem)!
-że jestes w stanie tak zorganizować swoje trio,żeby Ci tej marmolady podczas robienia nie roznieśli po całej chacie!
i w ogóle,ze robisz takie rzeczy!ja bym chyba w życiu się tego nie podjeła,ale ja z tych leniwych
miłego dnia mamusie.u nas pogoda zapowiada się piękna:-)

max_olo-a ja własnie zakupiłam "poczwarkę"
gdybym mogła cofnąć cza to chyba bym zaszczepiła na rota.boję się ,ze młodzi bez tego będą się zarażać róznymi choróbskami.wiem,wiem- temat rzeka jak parę jeszcze innych,ale i tak bym sie zdecydowała
braaawo dla maksia za okularki!!!!on po prostu wie,ze wygląda w nich zabójczo na placu zabaw
liza-jak to czemu pokłony za marmoladę?
-po pierwsze:że Ci się chce!!!
-po drugie:że masz na to czas (i nie wolisz go przeznaczyć na coś innego-ja bym pewnie tak zrobiła a marmoladę zakupiła pod blokiem)!
-że jestes w stanie tak zorganizować swoje trio,żeby Ci tej marmolady podczas robienia nie roznieśli po całej chacie!
i w ogóle,ze robisz takie rzeczy!ja bym chyba w życiu się tego nie podjeła,ale ja z tych leniwych
miłego dnia mamusie.u nas pogoda zapowiada się piękna:-)

super ze chlopaki ci zdrowieja.... mowisz ze ptasie mleczko wsuwasz w mig... ja mam tez okrutna slabosc do slodyczy sadze ze nawet uzalezniona jestem jak nie zjem to chodze zla:-) naszczescie przy dzieciakach chudne jak cholera to moge wcinac poki co.
, chyba musze ją obudzić, bo zakupy miałam zrobić