kasia 1985
Zaciekawiona BB
Agata na wymioty to jest syrop Hydroksyzyna ale goraczka to skosultuj mzoe to angina
oby tylko grypa żołądkowa .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, Justysi się coś ostatnio pomyliło i wstaje o tej jakże cudnej porze
, do tego dalej marudzi i co chwila płacze. Pół godziny temu poszła spać to mam chwilę dla siebie, bo Natalka ładnie sama się bawi :-)

wiem, wiem to wcale nie jest śmieszne, ale chyba każda z nas tak ma, że jak się okres spóźnia to zaraz panika 
, ae niestety zdarza się to coraz rzadziej, bo Natalia powoli rezygnuje z drzemek 
, przy dwojce tak nam topia sie pienidze ze lepiej nie pisac, tymbardziej ze my wynajmujemy mieszkanie,i to nas kurcze duzo kosztuje,na szczescie moj maz ma dobra prace i chwala bogu za to

:-)napisz jak tam po wczorajszym winku,no jak się czujesz jako już rok starsza???

:-). Od dziś pampers tylko na noc no i na wyjścia na dwór, dopóki jest tak chłodno. Jak przyjdą upały to i na dwór z pampersa zrezygnujemy. Zaskoczył mnie ten mój synek, że tak szybko załapał. No ale jesteśmy na początku drogi, więc nie ma co zapeszać.
:-(