reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Jak go pani doktor zbadała to pierwsze o co zapytała to czy dawałam małemu coś nowegodo jedzenia.Stwierdziła że bardzo rzadko ale się zdarza że dzieci reagują w ten sposób na alergie pokarmowe. No a my wprowadzaliśmy ten nieszczęsny gluten :-(

reklama
O kurde... no ale za jakiś czas znów trzeba zaryzykować. I jak znów ciś będzie, to dieta bezglutenowa niestety :-(

Martusia, powodzenia, połamania długopisów!!! Daj znać, jak będziesz po.

Matajka, Lisi, co tam u Was, jak się czujecie?

Alusia, a u Ciebie? jak tam?

u nas nocka przespana, spaliśmy do wpół do 9 :zawstydzona/y: właśnie robimy małym śniadanie. Potem mamy kilka spraw do załatwienia, i muszę do mojego pracodawcy pojechać podbić książeczki i podpisać wniosek urlopowy...

Ahoj!

Ja właśnie pilnuję 2 brzdąców i oba śpią :-):-D

BlackWizard to super, że było łatwe :-) Gratuluję!

Tosiaczku, jak dwoje???

Martuś, jesteś, toś chyba Julke uśpiła, co? moja też śpi, a Ania broi i o dziwo nie śpi...

Witam... melduje sie... jestem ostatnio troszke przybita... a to przez to że jak pomysle że zostawiem mojego skarba na kilka dni w domu to mam łzy w oczach... co prawda będzie z tatusiem i babcia z dziadkiem tez będa blisko... ale sam fakt że ja z nim nie będę...

Ewuniu no uśpiłam, ale lada chwila się obudzi na obiad. Mężusia też się z domu wyzbyłam - przerzuca węgiel do garażu, bo w końcu kupiliśmy. Od tygodnia paliliśmy tylko drewnem, więc w domu też nie było tak super ciepło. Więc ma chłop zajęcie do wieczora :-D. A ja latam od komputera do kuchni, bo obiadu dla nas pilnuję :-p.
Schabowego z pieczarkami mi się zachciało :-D

Matajko ja się boję pobytu w szpitalu i tego, że mój luby będzie z Julką sam. W tamtym roku po wyjściu ze szpitala zastałam pięknie wysprzątany cały dom, ale jak sobie sam z dzieckiem poradzi przez 3-4 dni to nie wiem. I się modlę żeby dłużej mnie w szpitalu nie przetrzymali.

reklama
Dziewczyny, nie martwcie się!!! ja też się bałam, jak to będzie, jak pójdę do szpitala, a zostawiałam Julkę pod opieką teścia i mojego Adama. Ale jak wróciłam, było wszystko w porządku. Głodna i brudna nie chodziła :-D:-D:-D a to najważniejsze. Więc nie martwcie się kobity!!!

Martuś, schabowy z pieczarkami mniammmmmm :-p

Do góry