Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bez lekarza się nie obejdzie. To może być wszystko. Nie bagatelizuj.Hej, czy któraś z Was miała może problem z ciśnieniem po porodzie? Ja w ciąży miałam super ciśnienie, a teraz mam wysokie (dwa miesiące po). Trochę mnie to martwi, czy to przez zmęczenie? Pozdrawiam
Cześć, u mnie ciśnienie pojawiło się w ok. 32 tygodniu ciąży + spore obrzęki, nóg i dłoni, a z czasem nawet twarzy i skakało do ok. 155/100 , zażywałam dopegyt(3*2tab.), ale w 37tc skoczyło mi bardziej + białko w moczu i miałam indukcję, niestety skończyło się cc i 18. października urodziłam zdrową córeczkę. Po 3 dniach miałyśmy wyjść, ale moje ciśnienie (pomimo cały czas branego dopegytu) wzrosło do 190/120-130, nic mi nie pomagało, doraźnie adalat zbiajł mi do jakieś 150/100, tak było przez równe 7 dni, w końcu po serii leków dopegyt (4*3tab.) + amlozek (2*1tab) + betalock (2*1tab.) mi się unormowało, pod nadzorem lekarki odstawiłam dwa ostatnie i chwila była spokoju, teraz mam czasem znowu skoki i muszę wtedy znów brać amlozek i betalock, bo dopegyt nie działa.... ktoś jeszcze boryka się z takim problemem?Hej, czy któraś z Was miała może problem z ciśnieniem po porodzie? Ja w ciąży miałam super ciśnienie, a teraz mam wysokie (dwa miesiące po). Trochę mnie to martwi, czy to przez zmęczenie? Pozdrawiam