reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

Ja musze pochwalić mojego chłopa. Ostanio sprzata, wsadza gary do zmywarki i nawet wstaje do małej!!!! Jestem w tamim szoku, ze obawiam się że chyba ma kochankę :-) :-) :-) :-) bo kto to widział, zeby tak sam z siebie ...... i bez mojego zrzędzenia????
Oj Głuszek:-) w takim razie mój ma od lat kochanke bo robi to zawsze i sam od siebie:-)

reklama
Kasiunka moj maz ma swoja firme budowlana,wiec wiesz jak to jest miec wlasny ineters wiecznie w pracy,ale mam nadzieje,ze jak juz na maxa rozkreci to bedzie wracal o przyzwoitych porach.Tutaj powiem ci i tak dlugo ludzie pracuja najczesciej do 6.00,drojazd do domu zajmuje bo korki,sa plusy i minusy mieszkania w duzym miescie

I@nka super masz!:-)

Ooooooooo mój właśnie przyjechał z choinką, ło Matko jaki wielki ten świerk:baffled::-D
fajnie wiem ze fajnie ale ja uważam ze to tak ma być!!! To ze facet robi wszystko to nie moze być coś nadzwyczajnego tylko normalnego. Niestety w naszych realiach to jednak cos rzadko spotykanego:baffled:

I@nka to tylko pogratulowac chłopa!!! Mój od dwóch dni wraca z pracy , je obiad i jedzie z powrotem :-( :-( :-( Wcozraj wrócił o 24 a dziś pewnie jeszcze później. Takze mam przedsmak co będzie jak pojedzie co Wrocławai. Ale mała jest ostanio bardzo grzeczna, fajnie sie z nią można pobawić wiec jakoś mi aż tak bardzo pomocy nie brakuje. Brakuje mi za to jego.....:eek:

Moj osobisty ostatnio niusł od nas z pod bazaru choinke na głowie...hehe ostro to wyglądało...wprawdzie nie duza jest ale z metr ma razem z doniczka:-D
A dzis moje chłopaki wszystko robia razem. W dzien byli sobie na spacerze i sklepie a teraz razem spia:tak: A ja miałam kuchnie sprzatac, własnie mi sie przypomniało ehhh :laugh2:

A mój powiedział że w Święta będzie leżał na macie z Igimi patrzył jak gram w przygodówkę na kompie.

Mi to pasi :)

Aga

Oj Ola mój też mnie denerwuje... On tylko tak mówi :) A tak naprawdę to w święta w jeden dzień co mieliśmy spędzić razem we trójkę spał do 13 się nie zwlekł z łóżka... A ja zasuwałam przy Małym jak codzień... Poryczałam się :-( . Parę razy bo miałam dużo czasu od wstania do tej 13 :-). Potem chociaż starał się być milusi.... No ale już dużo czasu na spędzenie go we 2 nie zostało. Poza tym wizyty u rodziny, fajne, nawet bardzo ale tego czasu razem było niewiele - a teraz znów codzienna kołomyja... To znaczy niewiele jak dla mnie bo ja mam nieograniczony apetyt na czas spędzony razem. Ale faktycznie graliśmy w Syberię i przez święta przeszliśmy całą - to taka przygodówka stara, a ja uwielbiam przygodówki :)

Pzdr

Agnieszka

reklama
zgred, ja wlasnie jestem na etapie grania w ta gre :) fajny zbieg okolicznosci :) ja mam jeszcze 2 czesc ale narazie jestem w pierwszej i jak udaje mi sie cos wygospodarowac czasu to gram :) jesli lubisz przygodowki to polecam "The longest journey" i jej druga czesc "Dreamfall" i "Podroz do wnetrza ziemi". Jaa lubie przygodowki baardzo ale ostatnio brak czasu na granie :/

Do góry