reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Muszę przyznać, że jak jestem w domu to raczej staram się żeby wszystko było jak należy, ale niestety czasami chęci i siły brakuje ;-) Marzę o tym żeby mieć wszystkie ubranka ładnie poprasowane i poukładane w szafach :-) ale chyba moje niedoczekanie... 

trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiunka ja akurat (na moje chyba nieszczęście ;-) ) jestem taką osobą, która uważa, że wszystko zrobi najlepiej i raczej nie chciałabym żeby ktoś zrobił to po swojemu. Taki mam charakter i wiem, że to czasem źle... :-(
hehe, ja kazdego rano ogarniam wszystko, zeby bylo sie gdzie ruszyc. Grubsze sprzatanie w sobote. Niestety w kuchni nie udaje nam sie zachowac porzadku praktycznie nigdy, co strasznie mnie wkurza, ale niestety brak czasu :-(
abryz
MAJOWA MAMA'06
Moje durnowate poczucie obowiązku każe mi odkurzać przed przyjściem opiekunki, czyli przed 8. Jutro mam wizytację. Wzięłam opiekę, bo Kubełek ma ostatnie USG bioderek. A w południe przyjeżdżają teście z ciotką i wujkiem. Podejrzewam, że rano mnie sumienie ruszy, wstanę i zacznę sprzątać 

hehhe to ja wam powiem jaki rekord pobiłam
a więc ostatni raz myłam okna i zminiałam firanki w kwietniu
. Wczoraj mnie sumienie ruszyło i umyłam okno w kuchni, wyprałam firany, ale w pokoju już mi się nie chciało i firany powiesiłam na brudne okna
. Ale co tam, mamy balkon i nie widać z zewnątrz

reklama
siwete sie zblizaja a tu wszysc o sprzatniu rozmawiaja hihihi,kiedy zaczeam prace sprzatam raz w tygodniu w piatek i nie jstem z tego zadowolona,przedtem codziennie wycieralam kurze bo u nas z tym jest msakra male mieszkanie,o od sprzetu strasznie sie kurzy,a balaganu nie znosze,ale teraz musze to przezyc bo sily nie mam aby jeszcze po parcy cos robic.Wiec w patek latam jak z palcem w dumpie po calym domu i sprzatam od a-z a Natka mnie obserwuje.Jedynie co to dziennie garki myje i kuchnie starm sie ogarnac
Podziel się: